Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Single Malts 5kyfall Football Club
Yippie ay yaehhh Tactiek Hokus Pokus
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
24.1 gemiddelde waardering 41.7
average Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Pflipsen is nu in balbezit. Dahlem onderschept slim de pass. Minh Ðạt is nu in balbezit. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem schiet op doel. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Ðạt is nu in balbezit. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:1

3e minuut.
Glasberger is nu in balbezit. Glasberger passt de bal zonder na te denken. Dahlem rent richting de bal. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Gstöttner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:2

4e minuut.
Keidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keidel passt de bal zonder na te denken. Wald speelt de bal door. Bellia rent richting de bal. Bellia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
İğdeci rent richting de bal. İğdeci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stein de bal. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Trischler speelt de bal door. Pepper rent richting de bal. Glasberger maakt een afschuwelijke overtreding. Glasberger krijgt een gele kaart. Pepper moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pepper kan niet meer verder spelen.

12e minuut.
Minh Ðạt onderschept slim de pass. Minh Ðạt met een sublieme pass. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:3

18e minuut.
Kleines bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleines passt de bal met de wreef. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:4

30e minuut.
Glasberger rent richting de bal. Glasberger probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Dahlem onderschept slim de pass. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:5

31e minuut.
Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Glasberger rent richting de bal. Glasberger passt de bal in één keer door. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:6

33e minuut.
Pöllhuber is nu in balbezit. Pöllhuber passt de bal in één keer door. Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:7

34e minuut.
Ramp passt de bal in één keer door. Keidel speelt de bal door. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. Trischler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Doeltrap. Batz trapt de bal weg. Gstöttner kopt de bal weg. Minh Ðạt rent richting de bal. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Stein geeft de bal voor. Kleines rent richting de bal. Kleines geeft de bal voor. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðạt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Domplatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batz onderschept slim de pass. Koprowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dahlem rent richting de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wald heeft problemen om de bal te vangen. Koprowski rent richting de bal. Koprowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Domplatz heeft problemen om de bal te vangen. Glasberger verovert de bal door een tackle van achteren. Glasberger geeft de bal voor. Klungelig pakt Dahlem de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasberger met een sublieme pass. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:8

43e minuut.
Kleines speelt de bal door. Daar is Glasberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glasberger passt de bal zonder na te denken. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 71%, 5kyfall Football Club 29%.
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:8

46e minuut.
Stein geeft een lange en hoge pass. Kleines kopt de bal weg. Daar is Pöllhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðạt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:9

50e minuut.
Batz geeft een hoge lob. Glasberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasberger geeft de bal voor. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:10

53e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos passt de bal met de wreef. Bellia speelt de bal door. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Morico geeft de bal voor. Bellia geeft een lange en hoge pass. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:11

61e minuut.
Gstöttner kan de bal niet met de borst controleren. Glasberger geeft een lange en hoge pass. Koprowski rent richting de bal. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:12

64e minuut.
Gstöttner probeert de bal aan de voet te houden. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem passt de bal zonder na te denken. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski schiet op doel. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:13

67e minuut.
Klungelig pakt Dahlem de bal. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Stein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kleines zal de hoekschop nemen. Trischler bokst de bal weg. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:14

68e minuut.
Gstöttner speelt de bal door. Klungelig pakt Stein de bal. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:15

74e minuut.
Bellia kopt de bal weg. Kleines is nu in balbezit. Kleines probeert naar een medespeler te passen. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Minh Ðạt rent richting de bal. Minh Ðạt geeft een lange en hoge pass. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:16

84e minuut.
Kleines geeft de bal voor. Bellia kopt de bal weg. Klungelig pakt Pöllhuber de bal. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Single Malts 73%, 5kyfall Football Club 27%.
Single Malts - 5kyfall Football Club 0:16