Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys IK Nordia
B-laget Tactiek back2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen incredible


31e minuut.
Juszczyk passt de bal met de wreef. Book rent richting de bal. Book geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Poczta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornelles rent richting de bal. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Aldovrando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prieto de bal onder controle te krijgen. Aldovrando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Alarcón trapt de bal weg van het doel. Wallin kopt de bal weg. Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Nikolayan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 60%, IK Nordia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragges Boys - IK Nordia 0:0

47e minuut.
Falang is nu in balbezit. Falang geeft de bal voor. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Nikolayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Zitouni met de inworp. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Zitouni met een sublieme pass. Alarcón geeft een hoge lob. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft de bal voor. Endenstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - IK Nordia 1:0

69e minuut.
Noelsson is nu in balbezit. Noelsson geeft de bal voor. Milchbubi is nu in balbezit. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - IK Nordia 2:0

74e minuut.
Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk onderschept slim de pass. Juszczyk speelt de bal door. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 63%, IK Nordia 37%.
Ragges Boys - IK Nordia 2:0