Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virvlingarna Maniaques FC
Mid 1 Tactiek Kööör
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson probeert naar een medespeler te passen. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schelin is nu in balbezit. Schelin geeft de bal voor. Vilgotsson kopt de bal weg. Owesson rent richting de bal. Owesson schiet op doel. Skoog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Maniaques FC 0:1

15e minuut.
Vilgotsson rent richting de bal. Met opzet legt Klingberg zijn tegenspeler op de grond. Vilgotsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyberg met een snel genomen vrije trap. Owesson krijgt zijn hoofd ertegen. Skoog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Maniaques FC 0:2

16e minuut.
Thunebro probeert naar een medespeler te passen. Vilgotsson is nu in balbezit. Klingberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klingberg krijgt een gele kaart. Vilgotsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilgotsson met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lord de bal. Owesson rent richting de bal. Paal! Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Maniaques FC 0:3

25e minuut.
Liljegren met een sublieme pass. Viktorsson rent richting de bal. Michalski onderschept slim de pass. Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Birgersson de bal. Axell verovert de bal door een tackle van achteren. Rund probeert naar een medespeler te passen. Prygel is nu in balbezit. Prygel haalt uit met een fantastische trap. Skoog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Liljegren met een snelle inworp. Thunebro probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klingberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liljegren is nu in balbezit. Liljegren passt de bal in één keer door. Vilgotsson is nu in balbezit. Vilgotsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 46%, Maniaques FC 54%.
Virvlingarna - Maniaques FC 0:3

46e minuut.
Axell rent richting de bal. Birgersson onderschept slim de pass. Birgersson passt de bal met de wreef. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Bölemen bokst de bal weg.

47e minuut.
Hugosson geeft een hoge lob. Prygel rent richting de bal. Prygel geeft de bal voor. Owesson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Maniaques FC 0:4

54e minuut.
Klingberg heeft problemen om de bal te vangen. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyberg. Nyberg krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Birgersson rent richting de bal. Birgersson geeft een hoge lob. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson schiet op doel. Bölemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Maniaques FC 1:4

65e minuut.
Viktorsson rent richting de bal. Sivertsson rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liljegren zal de hoekschop nemen. Viktorsson springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Skoog trapt de bal weg. Daar is Rund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bölemen trapt de bal weg. Prygel kopt de bal weg. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Nyberg heeft problemen om de bal te vangen. Liljegren is nu in balbezit. Liljegren probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Liljegren met een snelle inworp. Thunebro controleert de bal met de borst. Thunebro passt de bal met de wreef. Sivertsson probeert de bal met de borst te controleren. Sivertsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Michalski kopt de bal weg. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson begaat een overtreding. Viktorsson krijgt een gele kaart. Nyberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michalski met een snel genomen vrije trap. Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgotsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Maniaques FC 1:5

88e minuut.
Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalski probeert naar een medespeler te passen. Rund kan de bal niet met de borst controleren. Birgersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgersson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 44%, Maniaques FC 56%.
Virvlingarna - Maniaques FC 1:5