Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korsträsk Ragges Boys
sveppo Tactiek B-laget
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 58.8
matig Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Daar is Endenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Källström begaat een overtreding. Endenstein roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Endenstein kan niet meer verder spelen. Mack komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Åhblad passt de bal in één keer door. Bobsson heeft problemen om de bal te vangen. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Ragges Boys 0:1

11e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Wallin probeert naar een medespeler te passen. Noelsson is nu in balbezit. Noelsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Jaeger met een sublieme pass. Cedergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Åhblad zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Åhblad naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cedergren moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cedergren kan niet meer verder spelen. Oljelund komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 63%, Ragges Boys 37%.
korsträsk - Ragges Boys 0:1

55e minuut.
Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book passt de bal in één keer door. Ganemyr met een sublieme pass. Noelsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Book met een sublieme pass. Philipsson is nu in balbezit. Riis met een sublieme pass. Daar is Walter-Bucht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter-Bucht geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mack kopt de bal weg. Wallin is nu in balbezit. Wallin passt de bal zonder na te denken. Noelsson rent richting de bal. Noelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Walter-Bucht de bal. Noelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Noelsson met een sublieme pass. Mack is nu in balbezit. Mack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 63%, Ragges Boys 37%.
korsträsk - Ragges Boys 0:1