Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finnpauver Maniaques FC
442 Tactiek Kööör
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Axell geeft de bal voor. Koll rent richting de bal. Solt begaat een overtreding. Solt krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Anđić is nu in balbezit. Rund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ormeño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solt springt en kopt de bal. Michalski kan de bal niet met de borst controleren. Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Alighieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll speelt de bal door. Prygel met een sublieme pass. Owesson rent richting de bal. Owesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Axell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić is nu in balbezit. Axell begaat een overtreding. Axell krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Anđić rent richting de bal. Michalski onderschept slim de pass. Michalski passt de bal zonder na te denken. Vilgotsson geeft een lange en hoge pass. Owesson springt en kopt de bal. Echevérry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Axell kan de bal niet met de borst controleren. Anđić is nu in balbezit. Anđić probeert naar een medespeler te passen. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michalski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 55%, Maniaques FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Finnpauver - Maniaques FC 0:0

51e minuut.
Koll rent richting de bal. Koll geeft een lange en hoge pass. Perera controleert de bal met de borst. Owesson is nu in balbezit. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Echevérry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Omozik geeft de bal voor. Koll speelt de bal door. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel geeft de bal voor. Owesson springt en kopt de bal. Echevérry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Rund rent richting de bal. Rund passt de bal zonder na te denken. Alighieri speelt de bal door. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Alighieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ormeño geeft de bal voor. Michalski kopt de bal weg. Solt is nu in balbezit. Solt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Owesson passt de bal zonder na te denken. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel passt de bal zonder na te denken. Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Maniaques FC 0:1

80e minuut.
Ottaviano geeft de bal voor. Anđić kopt de bal weg. Michalski rent richting de bal. Solt verovert de bal door een tackle van achteren. Solt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Finnpauver - Maniaques FC 1:1

88e minuut.
Mizzi rent richting de bal. Mizzi passt de bal met de wreef. Solt met een sublieme pass. Anđić is nu in balbezit. Anđić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 47%, Maniaques FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Finnpauver - Maniaques FC 1:1