Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virvlingarna Lenkeran IK
Mid 1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 21.1
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Rickardsson probeert naar een medespeler te passen. Ydstrand is nu in balbezit. Torpare onderschept slim de pass. Torpare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 1:0

5e minuut.
Didriksson passt de bal met de wreef. Westerlund is nu in balbezit. Westerlund passt de bal zonder na te denken. Torpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hyllsjö verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lassbo met de inworp. Bäcksin is nu in balbezit. Bäcksin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Westerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson speelt de bal door. Lindqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpare verovert de bal door een tackle van achteren. Torpare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 2:0

14e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad heeft problemen om de bal te vangen. Ängblad met een sublieme pass. Torpare rent richting de bal. Torpare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rickardsson onderschept slim de pass. Rickardsson passt de bal zonder na te denken. Didriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpare is nu in balbezit. Torpare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Gunnarsson de bal. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad geeft de bal voor. Westerlund is nu in balbezit. Westerlund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bornäs kopt de bal weg. Ydstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpare onderschept slim de pass. Torpare schiet op doel. Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 3:0

36e minuut.
Bornäs rent richting de bal. Bornäs passt de bal zonder na te denken. Leonsson geeft een hoge lob. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rickardsson met een sublieme pass. Westerlund rent richting de bal. Westerlund passt de bal met de wreef. Torpare is nu in balbezit. Torpare schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 24%, Lenkeran IK 76%.
Virvlingarna - Lenkeran IK 3:0

57e minuut.
Gunnarsson kopt de bal weg. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad passt de bal zonder na te denken. Torpare is nu in balbezit. Torpare haalt uit met een fantastische trap. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 4:0

61e minuut.
Gunnarsson rent richting de bal. Torpare verovert de bal door een tackle van achteren. Torpare speelt de bal door. Didriksson rent richting de bal. Didriksson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Björnstjerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Björnstjerna geeft een lange en hoge pass. Didriksson kopt de bal weg. Torpare heeft problemen om de bal te vangen. Torpare schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 5:0

70e minuut.
Ängblad kopt de bal weg. Torpare rent richting de bal. Torpare geeft een lange en hoge pass. Westerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerlund draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 6:0

73e minuut.
Ängblad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Didriksson de bal. Torpare is nu in balbezit. Torpare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Lenkeran IK 7:0

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wastå stond buitenspel. Svedlund neemt vlug de vrije trap. Ängblad speelt de bal door. Torpare rent richting de bal. Torpare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Ängblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ängblad probeert naar een medespeler te passen. Lindqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpare verovert de bal door een tackle van achteren. Torpare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torpare bereikt de bal nog maar net als eerste. Torpare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Michaelsson probeert de bal aan de voet te houden. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson passt de bal in één keer door. Torpare rent richting de bal. Torpare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 16%, Lenkeran IK 84%.
Virvlingarna - Lenkeran IK 7:0