Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia korsträsk
back2 Tactiek sveppo
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 43.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Dornelles heeft problemen om de bal te vangen. Strömberg is nu in balbezit. Met opzet legt Dornelles zijn tegenspeler op de grond. Dornelles krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Juszczyk met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Ganemyr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ganemyr krijgt een gele kaart. Gil raakt geblesseerd tijdens het duel. Gil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dornelles de bal. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Paal! Jarlegran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Gil geeft de bal voor. Dornelles kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Jarlegran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gorczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gorczyński probeert naar een medespeler te passen. Jaeger is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Riis met een sublieme pass. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Jarlegran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Källström rent richting de bal. Källström geeft een lange en hoge pass. Juszczyk met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Juszczyk passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Riis onderschept slim de pass. Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 38%, korsträsk 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IK Nordia - korsträsk 0:0

51e minuut.
Källström passt de bal zonder na te denken. Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal in één keer door. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Jarlegran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft de bal voor. Dornelles rent richting de bal. Dornelles schiet op doel. Jarlegran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - korsträsk 1:0

56e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Strömberg probeert de bal aan de voet te houden. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - korsträsk 2:0

67e minuut.
Strömberg is nu in balbezit. Zitouni rent richting de bal. Zitouni passt de bal zonder na te denken. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ferrini Folcarelli kan de bal niet met de borst controleren. Bobsson rent richting de bal. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - korsträsk 3:0

72e minuut.
Kjelstad geeft een hoge lob. Jaeger heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Jarlegran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Omil onderschept slim de pass. Zitouni rent richting de bal. Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Dornelles rent richting de bal. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Jarlegran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dornelles kopt de bal weg. Jaeger onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - korsträsk 4:0

85e minuut.
Omil passt de bal met de wreef. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Källström begaat een overtreding. Källström krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 34%, korsträsk 66%.
IK Nordia - korsträsk 4:0