Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virvlingarna Finnpauver
Mid 1 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Korkeakoski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mizzi de bal. Sivertsson geeft de bal voor. Ängblad rent richting de bal. Ängblad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Takip bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson onderschept slim de pass. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Liljegren met de inworp. Thunebro is nu in balbezit. Thunebro passt de bal met de wreef. Liljegren rent richting de bal. Liljegren geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Solt rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi met een sublieme pass. Takip heeft problemen om de bal te vangen. Takip speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mizzi heeft problemen om de bal te vangen. Lord rent richting de bal. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Solt is nu in balbezit. Solt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 40%, Finnpauver 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Virvlingarna - Finnpauver 0:0

55e minuut.
Thunebro onderschept slim de pass. Thunebro geeft de bal voor. Ängblad rent richting de bal. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. Echevérry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Finnpauver 1:0

70e minuut.
Korkeakoski probeert naar een medespeler te passen. Liljegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Alighieri maakt een afschuwelijke overtreding. Alighieri krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Anđić is nu in balbezit. Thunebro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ormeño komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ängblad rent richting de bal. Ängblad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 41%, Finnpauver 59%.
Virvlingarna - Finnpauver 1:0