Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finnpauver Virvlingarna
442 Tactiek Mid 1
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 49.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Thunebro speelt de bal door. Ängblad rent richting de bal. Ormeño maakt een afschuwelijke overtreding. Ormeño is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Alighieri met een sublieme pass. Daar is Korkeakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omozik is nu in balbezit. Omozik haalt uit met een fantastische trap. Skoog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Virvlingarna 1:0

9e minuut.
Thunebro is nu in balbezit. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson passt de bal met de wreef. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Echevérry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Omozik is nu in balbezit. Omozik passt de bal met de wreef. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Takip is nu in balbezit. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Perera rent richting de bal. Viktorsson onderschept slim de pass. Viktorsson schiet op doel. Echevérry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

17e minuut.
Leppäjärvi is nu in balbezit. Leppäjärvi geeft een hoge lob. Korkeakoski kopt de bal weg. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel. Echevérry met een sublieme pass. Omozik rent richting de bal. Omozik schiet op doel. Skoog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Alighieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matas komt het veld opgelopen. Liljegren met een snelle inworp. Viktorsson probeert de bal met de borst te controleren. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Thunebro passt de bal in één keer door. Liljegren kan de bal niet met de borst controleren. Liljegren geeft een hoge lob. Ängblad heeft problemen om de bal te vangen. Ängblad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Malm is nu in balbezit. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad met een sublieme pass. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Achim is nu in balbezit. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad probeert naar een medespeler te passen. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Echevérry bokst de bal weg.

40e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Liljegren rent richting de bal. Liljegren passt de bal met de wreef. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ängblad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sivertsson de bal. Sivertsson passt de bal zonder na te denken. Ängblad rent richting de bal. Ängblad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ottaviano de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Finnpauver - Virvlingarna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 71%, Virvlingarna 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Finnpauver - Virvlingarna 1:1

48e minuut.
Malm kopt de bal weg. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad passt de bal in één keer door. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Liljegren rent richting de bal. Liljegren passt de bal met de wreef. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson is nu in balbezit. Sivertsson draait met de bal, schiet en ... Echevérry bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 70%, Virvlingarna 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Finnpauver - Virvlingarna 1:1