Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenkeran IK Maniaques FC
Normal Tactiek Kööör
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 44.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ydstrand rent richting de bal. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 0:1

8e minuut.
Owesson rent richting de bal. Owesson geeft de bal voor. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel schiet op doel. Lindqvist probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 0:2

9e minuut.
Egg rent richting de bal. Owesson onderschept slim de pass. Nyberg rent richting de bal. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rund onderschept slim de pass. Rund speelt de bal door. Nyberg speelt de bal door. Klungelig pakt Owesson de bal. Owesson schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 0:3

11e minuut.
Gunnarsson is nu in balbezit. Prygel onderschept slim de pass. Prygel geeft de bal voor. Owesson is nu in balbezit. Owesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 0:4

13e minuut.
Michalski geeft een hoge lob. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg passt de bal zonder na te denken. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bornäs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vilgotsson met een snelle inworp. Nyberg is nu in balbezit. Nyberg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgotsson geeft een lange en hoge pass. Prygel controleert de bal met de borst. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Koll geeft een hoge lob. Owesson geeft de bal voor. Rund kopt de bal weg. Prygel is nu in balbezit. Prygel haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 0:5

23e minuut.
Ydstrand passt de bal in één keer door. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgotsson geeft een lange en hoge pass. Owesson maakt een snoekduik en kopt de bal. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sundström met een sublieme pass. Koll kopt de bal weg. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ... Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Koll onderschept slim de pass. Koll passt de bal zonder na te denken. Lindqvist rent richting de bal. Owesson verovert de bal door een tackle van achteren. Owesson schiet op doel. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wastå rent richting de bal. Koll legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wastå is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wastå legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:5

41e minuut.
Prygel speelt de bal door. Owesson rent richting de bal. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson rent richting de bal. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:6

43e minuut.
Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgotsson geeft een lange en hoge pass. Rund speelt de bal door. Klungelig pakt Owesson de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bornäs is nu in balbezit. Vilgotsson verovert de bal door een tackle van achteren. Michaelsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilgotsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vilgotsson kan niet meer verder spelen. Holmberg komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nyberg neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 73%, Maniaques FC 27%.
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:7

47e minuut.
Michaelsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmberg met de inworp. Koll geeft een hoge lob. Owesson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Holmberg is nu in balbezit. Holmberg heeft problemen om de bal te vangen. Holmberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:8

71e minuut.
Ringström bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel onderschept slim de pass. Prygel geeft een lange en hoge pass. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Egg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg verovert de bal door een tackle van achteren. Nyberg met een sublieme pass. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Owesson passt de bal in één keer door. Daar is Nyberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egg is nu in balbezit. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg schiet op doel. Sundström bokst de bal weg.

90e minuut.
Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg passt de bal met de wreef. Owesson is nu in balbezit. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 79%, Maniaques FC 21%.
Lenkeran IK - Maniaques FC 1:9