Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Virvlingarna
B-laget Tactiek Mid 1
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 38.8
formidable Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Book passt de bal met de wreef. Åhblad speelt de bal door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Billysson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 1:0

3e minuut.
Svedlund passt de bal met de wreef. Leonsson is nu in balbezit. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein schiet op doel. Billysson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 2:0

8e minuut.
Philipsson passt de bal in één keer door. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Philipsson passt de bal zonder na te denken. Wallin probeert naar een medespeler te passen. Åhblad heeft problemen om de bal te vangen. Åhblad geeft een lange en hoge pass. Endenstein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 3:0

11e minuut.
Åhblad is nu in balbezit. Åhblad geeft een lange en hoge pass. Svedlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 4:0

17e minuut.
Hyllsjö heeft problemen om de bal te vangen. Svedlund verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noelsson neemt de hoekschop. Wallin krijgt zijn hoofd ertegen. Billysson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad passt de bal zonder na te denken. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Billysson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 5:0

28e minuut.
Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft een hoge lob. Wallin geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Paal! Wallin is nu in balbezit. Wallin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 6:0

33e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Noelsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Wallin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ängblad kopt de bal weg. Rickardsson met een sublieme pass. Philipsson met een sublieme pass. Daar is Åhblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad geeft een hoge lob. Paal! Billysson bokst de bal weg.

35e minuut.
Hyllsjö kopt de bal weg. Didriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsson verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsson geeft de bal voor. Endenstein springt en kopt de bal. Billysson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 19%, Virvlingarna 81%.
Ragges Boys - Virvlingarna 6:0

46e minuut.
Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Billysson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 7:0

58e minuut.
Wallin passt de bal zonder na te denken. Noelsson met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Billysson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Zettergren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad met een sublieme pass. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. Aldovrando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Book is nu in balbezit. Rickardsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Book is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Book zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Endenstein maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Billysson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Alarcón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chrabąszcz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Philipsson verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsson geeft de bal voor. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin is nu in balbezit. Wallin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Noelsson speelt de bal door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. Billysson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Virvlingarna 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 40%, Virvlingarna 60%.
Ragges Boys - Virvlingarna 8:0