Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finnpauver Bel Boys
442 Tactiek 451-tactic
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 41.3
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Alighieri is nu in balbezit. Lismare verovert de bal door een tackle van achteren. Lismare speelt de bal door. Lismare is nu in balbezit. Lismare draait met de bal, schiet en ... Echevérry bokst de bal weg. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ottaviano geeft een hoge lob. Richardsson heeft problemen om de bal te vangen. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Anđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alighieri rent richting de bal. Alighieri probeert naar een medespeler te passen. Anđić rent richting de bal. Anđić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Anđić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aldén de bal onder controle te krijgen. Mizzi is nu in balbezit. Solt rent richting de bal. Solt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lacke trapt de bal weg. Klungelig pakt Solt de bal. Solt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Snygg geeft de bal voor. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Anđić is nu in balbezit. Anđić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Bel Boys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 49%, Bel Boys 51%.
Finnpauver - Bel Boys 1:0

47e minuut.
Lismare met een sublieme pass. Fredholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt is nu in balbezit. Solt schiet op doel. Fredholm probeert de bal aan de voet te houden. Lacke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Alighieri met een sublieme pass. Klungelig pakt Perera de bal. Ottaviano probeert naar een medespeler te passen. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Bel Boys 2:0

54e minuut.
Snygg geeft een hoge lob. Ormeño speelt de bal door. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lindberg probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anđić neemt de hoekschop. Solt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Bel Boys 3:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lacke trapt de bal weg van het doel. Lismare kopt de bal weg. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mizzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Solt de bal. Solt passt de bal zonder na te denken. Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđić haalt uit met een fantastische trap. Lacke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 38%, Bel Boys 62%.
Finnpauver - Bel Boys 3:0