Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bel Boys Finnpauver
451-tactic Tactiek 442
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Snygg de bal. Snygg speelt de bal door. Leosson speelt de bal door. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Alighieri speelt de bal door. Mizzi is nu in balbezit. Lismare onderschept slim de pass. Lismare met een sublieme pass. Leosson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ottaviano geeft de bal voor. Hurtado kopt de bal weg. Mjällby is nu in balbezit. Mjällby geeft een lange en hoge pass. Lismare maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perera trapt de bal weg van het doel. Anđić kopt de bal weg. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Aldén probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fredholm probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Finnpauver 0:1

26e minuut.
Ottaviano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mjällby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lismare geeft een hoge lob. Echevérry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bel Boys - Finnpauver 1:1

27e minuut.
Anđić probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel. Lacke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Finnpauver 1:2

32e minuut.
Lismare speelt de bal door. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormeño is nu in balbezit. Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mizzi rent richting de bal. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Lacke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Finnpauver 1:3

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lacke met een harde bal richting middenveld. Anđić kopt de bal weg. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lacke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Anđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindberg rent richting de bal. Lindberg passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ormeño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fredholm de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bel Boys 53%, Finnpauver 47%.
Bel Boys - Finnpauver 1:3

48e minuut.
Richardsson geeft een lange en hoge pass. Lismare kopt de bal weg. Richardsson rent richting de bal. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Takip speelt de bal door. Ormeño geeft een lange en hoge pass. Fredholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hurtado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Omozik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lismare is nu in balbezit. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Omozik rent richting de bal. Omozik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Alighieri passt de bal in één keer door. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi passt de bal met de wreef. Anđić rent richting de bal. Anđić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bel Boys 57%, Finnpauver 43%.
Bel Boys - Finnpauver 1:3