Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenkeran IK korsträsk
Normal Tactiek sveppo
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Jaeger passt de bal zonder na te denken. Cratz rent richting de bal. Egg is nu in balbezit. Almbom verovert de bal door een tackle van achteren. Almbom schiet op doel. Sundström bokst de bal weg.

5e minuut.
Thunebro rent richting de bal. Strömberg verovert de bal door een tackle van achteren. Strömberg speelt de bal door. Daar is Almbom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almbom draait met de bal, schiet en ... Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Michaelsson trapt de bal weg. Strömberg rent richting de bal. Strömberg passt de bal zonder na te denken. Cratz rent richting de bal. Cratz haalt uit met een fantastische trap. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - korsträsk 0:1

9e minuut.
Thunebro verovert de bal door een tackle van achteren. Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Thunebro rent richting de bal. Wastå is nu in balbezit. Wastå schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ydstrand geeft een hoge lob. Källström geeft een hoge lob. Ydstrand rent richting de bal. Cratz onderschept slim de pass. Cratz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - korsträsk 0:2

21e minuut.
Strömberg geeft een hoge lob. Cratz rent richting de bal. Cratz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lindqvist de bal onder controle te krijgen. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - korsträsk 0:3

22e minuut.
Almbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Almbom met een sublieme pass. Cratz is nu in balbezit. Cratz heeft problemen om de bal te vangen. Cratz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - korsträsk 0:4

24e minuut.
Walter-Bucht kopt de bal weg. Cratz heeft problemen om de bal te vangen. Ydstrand is nu in balbezit. Cratz verovert de bal door een tackle van achteren. Cratz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Oljelund rent richting de bal. Oljelund met een sublieme pass. Almbom met een sublieme pass. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz passt de bal zonder na te denken. Ydstrand rent richting de bal. Almbom onderschept slim de pass. Almbom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht geeft de bal voor. Klungelig pakt Lindqvist de bal. Cratz rent richting de bal. Cratz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 76%, korsträsk 24%.
Lenkeran IK - korsträsk 0:4

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oljelund met een snelle inworp. Almbom geeft een hoge lob. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sundström bokst de bal weg.

66e minuut.
Michaelsson onderschept slim de pass. Walter-Bucht geeft een hoge lob. Cratz is nu in balbezit. Cratz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bornäs is nu in balbezit. Bornäs geeft een hoge lob. Källström geeft een hoge lob. Cratz rent richting de bal. Cratz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Michaelsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ganemyr met een snelle inworp. Almbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Almbom geeft een hoge lob. Sundström bokst de bal weg.

72e minuut.
Jaeger passt de bal met de wreef. Egg probeert naar een medespeler te passen. Oljelund is nu in balbezit. Oljelund geeft een lange en hoge pass. Cratz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cratz verovert de bal door een tackle van achteren. Oljelund rent richting de bal. Oljelund probeert naar een medespeler te passen. Cratz is nu in balbezit. Cratz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 78%, korsträsk 22%.
Lenkeran IK - korsträsk 0:4