Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korsträsk Lenkeran IK
sveppo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 21.9
redelijk Schieten zwak
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Cedergren probeert naar een medespeler te passen. Cratz rent richting de bal. Cratz probeert naar een medespeler te passen. Almbom rent richting de bal. Almbom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Almbom is nu in balbezit. Almbom draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ydstrand de bal. Strömberg rent richting de bal. Strömberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Strömberg geeft de bal voor. Lindqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindqvist geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cedergren neemt de hoekschop. Sundström bokst de bal weg.

16e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Riis is nu in balbezit. Riis geeft een hoge lob. Cratz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cedergren passt de bal in één keer door. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Cratz de bal. Cratz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Michaelsson geeft de bal voor. Bobsson kopt de bal weg. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Strömberg kopt de bal weg. Cratz heeft problemen om de bal te vangen. Michaelsson is nu in balbezit. Cratz onderschept slim de pass. Cratz haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bäcksin heeft problemen om de bal te vangen. Strömberg is nu in balbezit. Strömberg met een sublieme pass. Källström rent richting de bal. Källström geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht speelt de bal door. Michaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz onderschept slim de pass. Cratz schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Egg geeft een lange en hoge pass. Jaeger geeft een lange en hoge pass. Gunnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Almbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Almbom draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 25%, Lenkeran IK 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korsträsk - Lenkeran IK 0:0

46e minuut.
Lindqvist geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cedergren de bal. Cedergren passt de bal zonder na te denken. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Almbom kopt de bal weg. Klungelig pakt Michaelsson de bal. Cratz rent richting de bal. Cratz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Lenkeran IK 1:0

59e minuut.
Bobsson met een sublieme pass. Walter-Bucht probeert de bal met de borst te controleren. Walter-Bucht passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cratz de bal. Cratz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bobsson passt de bal zonder na te denken. Walter-Bucht met een sublieme pass. Cratz rent richting de bal. Cratz schiet op doel. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Lenkeran IK 2:0

64e minuut.
Cedergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedergren passt de bal in één keer door. Almbom heeft problemen om de bal te vangen. Almbom schiet op doel. Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Lenkeran IK 3:0

66e minuut.
Ganemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganemyr geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gunnarsson de bal. Källström rent richting de bal. Källström schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bobsson passt de bal in één keer door. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht passt de bal met de wreef. Cratz rent richting de bal. Cratz haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almbom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Strömberg onderschept slim de pass. Strömberg speelt de bal door. Cratz rent richting de bal. Almbom rent richting de bal. Almbom draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Strömberg onderschept slim de pass. Strömberg met een sublieme pass. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz schiet op doel. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Strömberg geeft de bal voor. Lassbo controleert de bal met de borst. Walter-Bucht geeft de bal voor. Cratz is nu in balbezit. Cratz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 23%, Lenkeran IK 77%.
korsträsk - Lenkeran IK 3:0