Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Maniaques FC
B-laget Tactiek Kööör
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 48.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Aldovrando trapt de bal weg. Wallin met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Bölemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Maniaques FC 1:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Nyberg de bal onder controle te krijgen. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin passt de bal met de wreef. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Book passt de bal zonder na te denken. Daar is Åhblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Book probeert naar een medespeler te passen. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin passt de bal met de wreef. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Bölemen bokst de bal weg.

16e minuut.
Rund passt de bal zonder na te denken. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prygel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rund geeft een hoge lob. Aldovrando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Prieto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragges Boys - Maniaques FC 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Viktorsson de bal. Noelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Noelsson geeft de bal voor. Wallin springt en kopt de bal. Endenstein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Prygel is nu in balbezit. Prygel geeft een hoge lob. Aldovrando met een sublieme pass. Endenstein controleert de bal met de borst. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Michalski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noelsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Philipsson rent richting de bal. Philipsson passt de bal in één keer door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Maniaques FC 2:1

44e minuut.
Jäpel geeft een hoge lob. Philipsson kopt de bal weg. Endenstein rent richting de bal. Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Bölemen bokst de bal weg. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. Bölemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 50%, Maniaques FC 50%.
Ragges Boys - Maniaques FC 2:1

51e minuut.
Klungelig pakt Book de bal. Book passt de bal zonder na te denken. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin schiet op doel. Bölemen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Book rent richting de bal. Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Philipsson kopt de bal weg. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal zonder na te denken. Åhblad geeft een lange en hoge pass. Endenstein krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Philipsson is nu in balbezit. Philipsson geeft de bal voor. Wallin rent richting de bal. Wallin haalt uit met een fantastische trap. Michalski probeert de bal aan de voet te houden. Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Jäpel geeft de bal voor. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein passt de bal met de wreef. Wallin rent richting de bal. Wallin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin passt de bal met de wreef. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Bölemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Maniaques FC 3:1

76e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal met de wreef. Daar is Philipsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prygel geeft een lange en hoge pass. Owesson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rund met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Philipsson met de inworp. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Book geeft een hoge lob. Wallin controleert de bal met de borst. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. Bölemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal in één keer door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Book speelt de bal door. Wallin is nu in balbezit. Wallin speelt de bal door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Maniaques FC 4:1

88e minuut.
Rund passt de bal zonder na te denken. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel speelt de bal door. Koll is nu in balbezit. Koll geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Owesson rent richting de bal. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Aldovrando bokst de bal weg.

90e minuut.
Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hugosson de bal onder controle te krijgen. Åhblad rent richting de bal. Åhblad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Maniaques FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 35%, Maniaques FC 65%.
Ragges Boys - Maniaques FC 5:1