Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniaques FC Ragges Boys
Kööör Tactiek B-laget
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Endenstein kopt de bal weg. Hugosson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Åhblad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wallin springt en kopt de bal. Bölemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Rund de bal. Wallin speelt de bal door. Michalski rent richting de bal. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Poczta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michalski de bal. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Wallin met een sublieme pass. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Bölemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Ragges Boys 0:1

22e minuut.
Philipsson passt de bal zonder na te denken. Wallin speelt de bal door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Bölemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Ragges Boys 0:2

29e minuut.
Philipsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Michalski de bal. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Bölemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Ragges Boys 0:3

34e minuut.
Poczta onderschept slim de pass. Poczta met een sublieme pass. Book met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Bölemen bokst de bal weg.

36e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Hugosson rent richting de bal. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel. Bölemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Ragges Boys 0:4

39e minuut.
Book passt de bal zonder na te denken. Noelsson met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Wallin is nu in balbezit. Wallin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Ragges Boys 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 70%, Ragges Boys 30%.
Maniaques FC - Ragges Boys 0:5

46e minuut.
Wallin met een sublieme pass. Daar is Poczta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owesson krijgt een gele kaart.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Åhblad met de inworp. Philipsson geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Koll speelt de bal door. Vilgotsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noelsson. Noelsson krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Endenstein controleert de bal met de borst. Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll geeft de bal voor. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson schiet op doel. Aldovrando bokst de bal weg.

51e minuut.
Book met een sublieme pass. Philipsson met een sublieme pass. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Bölemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski begaat een overtreding. Endenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Endenstein komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Philipsson kopt de bal weg. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal in één keer door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wallin heeft problemen om de bal te vangen. Rund met een sublieme pass. Wallin probeert de bal aan de voet te houden. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Viktorsson de bal. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft de bal voor. Wallin is nu in balbezit. Wallin draait met de bal, schiet en ... Bölemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vilgotsson met een sublieme pass. Philipsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsson passt de bal zonder na te denken. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aldovrando maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wallin kopt de bal weg. Hugosson probeert de bal met de borst te controleren. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Noelsson met de inworp. Book rent richting de bal. Book geeft een hoge lob. Wallin heeft problemen om de bal te vangen. Wallin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Poczta probeert naar een medespeler te passen. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Bölemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - Ragges Boys 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 76%, Ragges Boys 24%.
Maniaques FC - Ragges Boys 0:6