Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Virvlingarna
back2 Tactiek Mid 1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 47.5
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


4e minuut.
Gil geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Papuc rent richting de bal. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Juszczyk zal de hoekschop nemen. Dornelles krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Virvlingarna 1:0

18e minuut.
Korkeakoski is nu in balbezit. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Skoog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kjelstad verovert de bal door een tackle van achteren. Milchbubi geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Skoog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Virvlingarna 2:0

27e minuut.
Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles schiet op doel. Skoog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Virvlingarna 3:0

29e minuut.
Dolha geeft een lange en hoge pass. Papuc heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Skoog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Virvlingarna 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Papuc de bal. Lord met een sublieme pass. Sivertsson rent richting de bal. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Milchbubi met een sublieme pass. Gorczyński geeft een hoge lob. Daar is Jalový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Korkeakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornelles is nu in balbezit. Papuc rent richting de bal. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Jalový bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Skoog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Virvlingarna 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 46%, Virvlingarna 54%.
IK Nordia - Virvlingarna 5:0

51e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli geeft de bal voor. Skoog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gil met een snelle inworp. Zitouni speelt de bal door. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Skoog probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Skoog probeert naar een medespeler te passen. Gil kopt de bal weg. Klungelig pakt Papuc de bal. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Skoog met een sublieme pass. Sivertsson probeert naar een medespeler te passen. Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ängblad rent richting de bal. Gil is nu in balbezit. Gil probeert naar een medespeler te passen. Dornelles rent richting de bal. Dornelles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kjelstad. Kjelstad krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gil met een snelle inworp. Zitouni rent richting de bal. Zitouni passt de bal zonder na te denken. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 41%, Virvlingarna 59%.
IK Nordia - Virvlingarna 5:0