Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virvlingarna IK Nordia
Mid 1 Tactiek back2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Gil speelt de bal door. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Lord maakt een afschuwelijke overtreding. Lord krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Saygınoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalový rent richting de bal. Saygınoğlu onderschept slim de pass. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap. Skoog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - IK Nordia 0:1

10e minuut.
Ängblad kopt de bal weg. Sivertsson is nu in balbezit. Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson onderschept slim de pass. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Malm rent richting de bal. Kjelstad onderschept slim de pass. Kjelstad met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - IK Nordia 0:2

23e minuut.
Saygınoğlu passt de bal zonder na te denken. Mouha rent richting de bal. Gorczyński is nu in balbezit. Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jalový rent richting de bal. Saygınoğlu onderschept slim de pass. Saygınoğlu passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - IK Nordia 0:3

33e minuut.
Malm rent richting de bal. Kjelstad verovert de bal door een tackle van achteren. Kjelstad geeft een lange en hoge pass. Daar is Saygınoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ... Skoog bokst de bal weg.

37e minuut.
Omil passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli probeert naar een medespeler te passen. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu schiet op doel. Skoog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - IK Nordia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 44%, IK Nordia 56%.
Virvlingarna - IK Nordia 0:4

51e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Papuc kopt de bal weg. Thunebro met een sublieme pass. Klungelig pakt Ängblad de bal. Ängblad draait met de bal, schiet en ... Nikolayan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gorczyński geeft een lange en hoge pass. Kjelstad speelt de bal door. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu schiet op doel. Skoog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - IK Nordia 0:5

58e minuut.
Malm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil met een sublieme pass. Kjelstad rent richting de bal. Kjelstad geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson passt de bal met de wreef. Liljegren geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Skoog trapt de bal weg. Omil kopt de bal weg. Jalový heeft problemen om de bal te vangen. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu haalt uit met een fantastische trap. Skoog bokst de bal weg.

67e minuut.
Liljegren geeft een hoge lob. Sivertsson is nu in balbezit. Met opzet legt Gorczyński zijn tegenspeler op de grond. Gorczyński krijgt een gele kaart. Sivertsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Jalový geeft een lange en hoge pass. Thunebro probeert de bal aan de voet te houden. Gil speelt de bal door. Kjelstad is nu in balbezit. Kjelstad geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Saygınoğlu controleert de bal met de borst. Lord probeert naar een medespeler te passen. Liljegren is nu in balbezit. Liljegren geeft een hoge lob. Viktorsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil geeft de bal voor. Saygınoğlu is nu in balbezit. Saygınoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Thunebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 53%, IK Nordia 47%.
Virvlingarna - IK Nordia 0:5