Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bel Boys Lenkeran IK
451-standard Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 21.5
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Cronhielm kopt de bal weg. Bornäs heeft problemen om de bal te vangen. Ydstrand rent richting de bal. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Cronhielm passt de bal zonder na te denken. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson passt de bal met de wreef. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 1:0

5e minuut.
Ruhi geeft een lange en hoge pass. Thell speelt de bal door. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański schiet op doel. Michaelsson probeert de bal aan de voet te houden. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lindqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 2:0

10e minuut.
Ruhi met een sublieme pass. Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm met een sublieme pass. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Egg heeft problemen om de bal te vangen. Ände probeert naar een medespeler te passen. Thell probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ydstrand passt de bal zonder na te denken. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci passt de bal in één keer door. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lövgren kopt de bal weg. Rastafariański rent richting de bal. Egg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egg krijgt een gele kaart. Rastafariański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şekerci wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rastafariański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 3:0

20e minuut.
Cronhielm is nu in balbezit. Cronhielm passt de bal in één keer door. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 4:0

22e minuut.
Ruhi verovert de bal door een tackle van achteren. Lövgren rent richting de bal. Cronhielm speelt de bal door. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm geeft een lange en hoge pass. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 5:0

29e minuut.
Bornäs is nu in balbezit. Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm met een sublieme pass. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Ydstrand de bal. Cronhielm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronhielm probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lövgren rent richting de bal. Daar is Lövgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lövgren geeft een hoge lob. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Thell rent richting de bal. Thell speelt de bal door. Bornäs rent richting de bal. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cronhielm rent richting de bal. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren passt de bal in één keer door. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Sundström bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 6:0

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sundström niet meer kan verder spelen. Håvbrandt komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Cronhielm kopt de bal weg. Ände speelt de bal door. Cronhielm met een sublieme pass. Rastafariański heeft problemen om de bal te vangen. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Håvbrandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bel Boys 25%, Lenkeran IK 75%.
Bel Boys - Lenkeran IK 7:0

46e minuut.
Egg met een sublieme pass. Thunebro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cronhielm. Cronhielm krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi passt de bal met de wreef. Lövgren met een sublieme pass. Rastafariański rent richting de bal. Rastafariański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lövgren speelt de bal door. Cronhielm met een sublieme pass. Lindqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański verovert de bal door een tackle van achteren. Rastafariański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Ydstrand geeft een lange en hoge pass. Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm geeft een lange en hoge pass. Rastafariański springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Lenkeran IK 8:0

65e minuut.
Ände schiet op doel. Lindqvist kopt de bal weg. Daar is Thell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ände is nu in balbezit. Ände haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cronhielm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lövgren de bal. Lövgren speelt de bal door. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cronhielm passt de bal met de wreef. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren geeft de bal voor. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gunnarsson geeft een lange en hoge pass. Thell geeft een hoge lob. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel. Håvbrandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lövgren geeft een hoge lob. Daar is Bornäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lövgren rent richting de bal. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Rastafariański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bel Boys 22%, Lenkeran IK 78%.
Bel Boys - Lenkeran IK 8:0