Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virvlingarna korsträsk
Mid 1 Tactiek sveppo
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ängblad heeft problemen om de bal te vangen. Ängblad geeft de bal voor. Klungelig pakt Bobsson de bal. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad geeft de bal voor. Bobsson controleert de bal met de borst. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Almbom is nu in balbezit. Almbom passt de bal zonder na te denken. Daar is Cratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cratz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - korsträsk 0:1

12e minuut.
Strömberg is nu in balbezit. Lord tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strömberg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Strömberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Korkeakoski kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - korsträsk 0:2

12e minuut.
Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Ängblad heeft problemen om de bal te vangen. Ängblad passt de bal met de wreef. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht geeft een hoge lob. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cratz is nu in balbezit. Cratz draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Bobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson speelt de bal door. Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson is nu in balbezit. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Sivertsson passt de bal in één keer door. Ängblad met een sublieme pass. Viktorsson heeft problemen om de bal te vangen. Viktorsson schiet op doel. Jaeger probeert de bal aan de voet te houden. Jarlegran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cratz verovert de bal door een tackle van achteren. Cratz met een sublieme pass. Thunebro is nu in balbezit. Almbom onderschept slim de pass. Almbom schiet op doel. Skoog bokst de bal weg.

40e minuut.
Walter-Bucht speelt de bal door. Bobsson rent richting de bal. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - korsträsk 1:2

43e minuut.
Källström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad passt de bal in één keer door. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ganemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Viktorsson de bal. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 49%, korsträsk 51%.
Virvlingarna - korsträsk 1:2

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Sivertsson de bal onder controle te krijgen. Liljegren rent richting de bal. Liljegren speelt de bal door. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sivertsson is nu in balbezit. Strömberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sivertsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Papuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Jarlegran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Virvlingarna - korsträsk 2:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganemyr met een snelle inworp. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Walter-Bucht kopt de bal weg. Daar is Sivertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Strömberg zijn tegenspeler op de grond. Strömberg krijgt een gele kaart. Sivertsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sivertsson kan niet meer verder spelen. Fransson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 44%, korsträsk 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Virvlingarna - korsträsk 2:2