Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korsträsk Virvlingarna
sveppo Tactiek Mid 1
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


15e minuut.
Ängblad passt de bal met de wreef. Sivertsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strömberg. Strömberg krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Korkeakoski speelt de bal door. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson rent richting de bal. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Jarlegran bokst de bal weg.

25e minuut.
Thunebro verovert de bal door een tackle van achteren. Thunebro speelt de bal door. Liljegren probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Virvlingarna 0:1

26e minuut.
Källström probeert naar een medespeler te passen. Cedergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedergren probeert naar een medespeler te passen. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Källström geeft een hoge lob. Almbom heeft problemen om de bal te vangen. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad verovert de bal door een tackle van achteren. Ängblad schiet op doel. Jarlegran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Jaeger geeft een hoge lob. Inworp. Liljegren met een snelle inworp. Thunebro is nu in balbezit. Thunebro passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Thunebro geeft een hoge lob. Bobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Virvlingarna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 64%, Virvlingarna 36%.
korsträsk - Virvlingarna 0:2

53e minuut.
Cedergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedergren geeft een hoge lob. Skoog met een sublieme pass. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel. Jarlegran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad met een sublieme pass. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakoski is nu in balbezit. Lord met een sublieme pass. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Malm met een snelle inworp. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Thunebro passt de bal zonder na te denken. Sivertsson is nu in balbezit. Sivertsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson is nu in balbezit. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson draait met de bal, schiet en ... Viktorsson probeert de bal aan de voet te houden. Jarlegran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 60%, Virvlingarna 40%.
korsträsk - Virvlingarna 0:2