Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IK Nordia Finnpauver
back2 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
good Passen good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Omozik met een sublieme pass. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Echevérry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gil passt de bal met de wreef. Dornelles rent richting de bal. Dornelles speelt de bal door. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Perera rent richting de bal. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gil speelt de bal door. Takip met een sublieme pass. Perera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Echevérry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Solt de bal. Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Finnpauver 1:0

35e minuut.
Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Takip onderschept slim de pass. Perera met een sublieme pass. Dornelles rent richting de bal. Dornelles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ottaviano geeft een hoge lob. Inworp. Kjelstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil geeft een lange en hoge pass. Perera heeft problemen om de bal te vangen. Echevérry bokst de bal weg.

44e minuut.
Ormeño passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 38%, Finnpauver 62%.
IK Nordia - Finnpauver 1:0

46e minuut.
Omil met een sublieme pass. Dornelles heeft problemen om de bal te vangen. Dornelles speelt de bal door. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Echevérry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Dornelles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saygınoğlu komt het veld opgelopen. Gil met een snelle inworp. Kjelstad rent richting de bal. Kjelstad geeft een lange en hoge pass. Saygınoğlu rent richting de bal. Saygınoğlu schiet op doel. Echevérry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil passt de bal met de wreef. Saygınoğlu rent richting de bal. Takip onderschept slim de pass. Takip passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Achim geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli kan de bal niet met de borst controleren. Takip bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Takip rent richting de bal. Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Echevérry bokst de bal weg.

85e minuut.
Gorczyński met een sublieme pass. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil met een sublieme pass. Saygınoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygınoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Măcriş kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solt met een snelle inworp. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ormeño met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 30%, Finnpauver 70%.
IK Nordia - Finnpauver 1:0