Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenkeran IK Ragges Boys
Normal Tactiek B-laget
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 55.8
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Bornäs met een snelle inworp. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Noelsson speelt de bal door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:1

3e minuut.
Book passt de bal met de wreef. Philipsson heeft problemen om de bal te vangen. Philipsson geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Noelsson geeft een hoge lob. Daar is Lindqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein geeft de bal voor. Wallin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noelsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book geeft een hoge lob. Wallin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:3

14e minuut.
Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin passt de bal met de wreef. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft de bal voor. Endenstein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sundström speelt de bal door. Philipsson speelt de bal door. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft een hoge lob. Endenstein springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Book passt de bal in één keer door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michaelsson. Endenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Philipsson komt bij de bal en schiet. Paal!

19e minuut.
Gunnarsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Book met een snelle inworp. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Bornäs met een snelle inworp. Åhblad met een sublieme pass. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:4

23e minuut.
Åhblad heeft problemen om de bal te vangen. Åhblad speelt de bal door. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wallin de bal. Wallin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Sundström met een harde bal richting middenveld. Book met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Book de bal. Book geeft de bal voor. Daar is Michaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:5

27e minuut.
Åhblad met een snelle inworp. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:6

30e minuut.
Philipsson met een sublieme pass. Wallin met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:7

31e minuut.
Noelsson onderschept slim de pass. Noelsson speelt de bal door. Michaelsson is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:8

33e minuut.
Book passt de bal met de wreef. Wallin speelt de bal door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:9

35e minuut.
Fingal rent richting de bal. Wallin verovert de bal door een tackle van achteren. Wallin passt de bal met de wreef. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:10

38e minuut.
Endenstein passt de bal zonder na te denken. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft een hoge lob. Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:11

43e minuut.
Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Wallin rent richting de bal. Daar is Endenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 87%, Ragges Boys 13%.
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:11

46e minuut.
Philipsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Endenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallin met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:12

51e minuut.
Ydstrand kopt de bal weg. Philipsson rent richting de bal. Philipsson passt de bal in één keer door. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:13

52e minuut.
Philipsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alarcón de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Lindqvist de bal. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein passt de bal zonder na te denken. Wallin rent richting de bal. Wallin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Book met een sublieme pass. Philipsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsson geeft de bal voor. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Noelsson geeft een hoge lob. Michaelsson is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:14

66e minuut.
Ydstrand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Åhblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad passt de bal zonder na te denken. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Philipsson is nu in balbezit. Åhblad geeft een lange en hoge pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:15

71e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. Book is nu in balbezit. Book probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Book verovert de bal door een tackle van achteren. Book geeft een hoge lob. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:16

74e minuut.
Bornäs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fingal de bal. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michaelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad speelt de bal door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Noelsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sundström bokst de bal weg.

76e minuut.
Philipsson met een sublieme pass. Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Book geeft een hoge lob. Endenstein krijgt zijn hoofd ertegen. Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:17

80e minuut.
Philipsson kopt de bal weg. Åhblad rent richting de bal. Åhblad met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström bokst de bal weg. Wallin rent richting de bal. Wallin draait met de bal, schiet en ... Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Michaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Åhblad geeft de bal voor. Ydstrand met een sublieme pass. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Lindqvist trapt de bal weg van het doel. Philipsson kopt de bal weg. Michaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Wallin onderschept slim de pass. Book geeft een hoge lob. Wallin speelt de bal door. Endenstein kan de bal niet met de borst controleren. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 83%, Ragges Boys 17%.
Lenkeran IK - Ragges Boys 0:17