Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Lenkeran IK
B-laget Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 21.3
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Noelsson is nu in balbezit. Noelsson probeert naar een medespeler te passen. Wallin rent richting de bal. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 1:0

4e minuut.
Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Åhblad de bal. Åhblad passt de bal in één keer door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. Sundström bokst de bal weg. Daar is Michaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Philipsson is nu in balbezit. Philipsson speelt de bal door. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lassbo kopt de bal weg. Book rent richting de bal. Book passt de bal in één keer door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Endenstein rent richting de bal. Wallin is nu in balbezit. Endenstein rent richting de bal. Wallin is nu in balbezit. Wallin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Egg is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wallin probeert naar een medespeler te passen. Endenstein is nu in balbezit. Michaelsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Endenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Endenstein neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Åhblad met de inworp. Philipsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wallin de bal onder controle te krijgen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Philipsson passt de bal zonder na te denken. Book speelt de bal door. Egg is nu in balbezit. Wallin onderschept slim de pass. Wallin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson passt de bal in één keer door. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 2:0

20e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Wallin verovert de bal door een tackle van achteren. Wallin passt de bal zonder na te denken. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 3:0

22e minuut.
Michaelsson geeft de bal voor. Prieto is nu in balbezit. Wastå tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prieto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Noelsson passt de bal in één keer door. Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Wallin rent richting de bal. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 4:0

27e minuut.
Lassbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson passt de bal met de wreef. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 5:0

32e minuut.
Philipsson rent richting de bal. Philipsson geeft een hoge lob. Daar is Wallin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Endenstein rent richting de bal. Wallin heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein is nu in balbezit. Wallin is nu in balbezit. Wallin haalt uit met een fantastische trap. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Wallin is nu in balbezit. Wallin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 6:0

35e minuut.
Gunnarsson speelt de bal door. Klungelig pakt Egg de bal. Wallin begaat een overtreding. Wallin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Book speelt de bal door. Noelsson met een sublieme pass. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 7:0

38e minuut.
Daar is Åhblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad geeft een hoge lob. Wallin heeft problemen om de bal te vangen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noelsson met een snelle inworp. Daar is Book, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Book geeft een lange en hoge pass. Endenstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Åhblad met een snelle inworp. Philipsson rent richting de bal. Philipsson met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 8:0

41e minuut.
Michaelsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noelsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Book geeft een lange en hoge pass. Endenstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sundström trapt de bal weg. Philipsson kopt de bal weg. Wallin speelt de bal door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 9:0

45e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Philipsson onderschept slim de pass. Philipsson met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 18%, Lenkeran IK 82%.
Ragges Boys - Lenkeran IK 10:0

46e minuut.
Wallin met een sublieme pass. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson passt de bal met de wreef. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Philipsson rent richting de bal. Philipsson passt de bal in één keer door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Endenstein de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Philipsson kopt de bal weg. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal met de wreef. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Wallin schiet op doel. Endenstein probeert de bal aan de voet te houden. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft een hoge lob. Wallin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Åhblad rent richting de bal. Åhblad probeert naar een medespeler te passen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 11:0

60e minuut.
Åhblad met een snelle inworp. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 12:0

61e minuut.
Philipsson kopt de bal weg. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal zonder na te denken. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 13:0

62e minuut.
Endenstein passt de bal zonder na te denken. Daar is Åhblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad geeft een lange en hoge pass. Wallin is nu in balbezit. Wallin schiet op doel. Sundström bokst de bal weg.

65e minuut.
Alarcón geeft een lange en hoge pass. Daar is Egg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 14:0

67e minuut.
Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 15:0

69e minuut.
Book geeft een lange en hoge pass. Bornäs kopt de bal weg. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 16:0

70e minuut.
Book passt de bal in één keer door. Philipsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 17:0

71e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Wallin rent richting de bal. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Åhblad speelt de bal door. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lindqvist heeft problemen om de bal te vangen. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Philipsson passt de bal met de wreef. Wallin rent richting de bal. Wallin passt de bal in één keer door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Book met een sublieme pass. Endenstein is nu in balbezit. Wallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 18:0

79e minuut.
Wallin probeert naar een medespeler te passen. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft een lange en hoge pass. Wallin rent richting de bal. Wallin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 19:0

81e minuut.
Gunnarsson is nu in balbezit. Book rent richting de bal. Book probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sundström werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 20:0

84e minuut.
Wallin is nu in balbezit. Endenstein rent richting de bal. Wallin rent richting de bal. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 21:0

87e minuut.
Klungelig pakt Wallin de bal. Wallin geeft een lange en hoge pass. Daar is Ydstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bäcksin heeft problemen om de bal te vangen. Philipsson rent richting de bal. Philipsson passt de bal zonder na te denken. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad passt de bal met de wreef. Lindqvist is nu in balbezit. Endenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Endenstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Lenkeran IK 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 18%, Lenkeran IK 82%.
Ragges Boys - Lenkeran IK 22:0