Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korsträsk Maniaques FC
sveppo Tactiek Kööör
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 46.7
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaeger de bal onder controle te krijgen. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Owesson de bal. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Maniaques FC 0:1

12e minuut.
Walter-Bucht passt de bal zonder na te denken. Hugosson is nu in balbezit. Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Almbom onderschept slim de pass. Almbom haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Koll kopt de bal weg. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg met een sublieme pass. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Riis bereikt de bal nog maar net als eerste. Riis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmberg met de inworp. Koll geeft een hoge lob. Jarlegran bokst de bal weg. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

24e minuut.
Rund geeft een lange en hoge pass. Riis rent richting de bal. Owesson onderschept slim de pass. Owesson draait met de bal, schiet en ... Jarlegran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jaeger onderschept slim de pass. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg passt de bal zonder na te denken. Koll bereikt de bal nog maar net als eerste. Koll geeft een hoge lob. Jarlegran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Maniaques FC 0:2

35e minuut.
Cedergren passt de bal met de wreef. Cratz rent richting de bal. Rund rent richting de bal. Cratz onderschept slim de pass. Cratz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rund rent richting de bal. Rund probeert naar een medespeler te passen. Prygel is nu in balbezit. Prygel haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Maniaques FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 50%, Maniaques FC 50%.
korsträsk - Maniaques FC 0:3

60e minuut.
Walter-Bucht passt de bal zonder na te denken. Almbom is nu in balbezit. Cratz rent richting de bal. Almbom rent richting de bal. Almbom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Prygel kopt de bal weg. Jaeger geeft de bal voor. Axell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cratz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Riis onderschept slim de pass. Riis geeft een hoge lob. Cratz is nu in balbezit. Cratz draait met de bal, schiet en ... Bölemen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Owesson met een sublieme pass. Prygel rent richting de bal. Prygel passt de bal zonder na te denken. Owesson rent richting de bal. Owesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Michalski kan de bal niet met de borst controleren. Cratz is nu in balbezit. Cratz draait met de bal, schiet en ... Bölemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Maniaques FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 49%, Maniaques FC 51%.
korsträsk - Maniaques FC 1:3