Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniaques FC korsträsk
Kööör Tactiek sveppo
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cratz passt de bal in één keer door. Prygel rent richting de bal. Prygel met een sublieme pass. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ... Jarlegran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - korsträsk 1:0

5e minuut.
Ganemyr met een snelle inworp. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht probeert naar een medespeler te passen. Cratz is nu in balbezit. Cratz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rund onderschept slim de pass. Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel draait met de bal, schiet en ... Jarlegran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Nyberg is nu in balbezit. Nyberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Owesson de bal. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - korsträsk 2:0

20e minuut.
Michalski rent richting de bal. Cratz verovert de bal door een tackle van achteren. Koll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cratz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strömberg komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Källström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cedergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedergren geeft een hoge lob. Cratz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Prygel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prygel geeft een lange en hoge pass. Riis heeft problemen om de bal te vangen. Owesson rent richting de bal. Owesson draait met de bal, schiet en ... Jarlegran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riis verovert de bal door een tackle van achteren. Koll speelt de bal door. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Riis onderschept slim de pass. Koll is nu in balbezit. Koll geeft de bal voor. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rund onderschept slim de pass. Koll geeft de bal voor. Owesson rent richting de bal. Owesson haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - korsträsk 3:0

41e minuut.
Prygel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel geeft de bal voor. Riis kopt de bal weg. Owesson is nu in balbezit. Owesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - korsträsk 4:0

42e minuut.
Holmberg met een snelle inworp. Strömberg rent richting de bal. Nyberg begaat een overtreding. Nyberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 53%, korsträsk 47%.
Maniaques FC - korsträsk 4:0

52e minuut.
Hugosson verovert de bal door een tackle van achteren. Hugosson geeft een lange en hoge pass. Owesson met een sublieme pass. Prygel is nu in balbezit. Prygel haalt uit met een fantastische trap. Jarlegran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaeger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyberg rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Axell heeft problemen om de bal te vangen. Walter-Bucht probeert naar een medespeler te passen. Cratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Almbom is nu in balbezit. Almbom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Almbom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koll is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Källström. Koll raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Koll kan niet meer verder spelen. Örlund komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Axell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganemyr speelt de bal door. Rund geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nyberg de bal. Nyberg speelt de bal door. Jarlegran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Owesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - korsträsk 5:0

78e minuut.
Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht geeft een lange en hoge pass. Viktorsson heeft problemen om de bal te vangen. Cratz is nu in balbezit. Cratz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Prygel de bal. Prygel passt de bal in één keer door. Owesson is nu in balbezit. Owesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniaques FC - korsträsk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniaques FC 47%, korsträsk 53%.
Maniaques FC - korsträsk 6:0