Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bel Boys Virvlingarna
451-standard Tactiek Mid 1
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.6
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Cronhielm passt de bal in één keer door. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren speelt de bal door. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lord passt de bal zonder na te denken. Daar is Thunebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thunebro passt de bal met de wreef. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson schiet op doel. Riera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Thunebro passt de bal in één keer door. Stenälv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenälv passt de bal met de wreef. Lismare is nu in balbezit. Lismare haalt uit met een fantastische trap. Skoog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thell met een snelle inworp. Thunebro speelt de bal door. Cronhielm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronhielm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cronhielm passt de bal met de wreef. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren passt de bal met de wreef. Lismare is nu in balbezit. Lismare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ängblad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viktorsson de bal. Fransson rent richting de bal. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Riera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm passt de bal zonder na te denken. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren geeft een hoge lob. Lismare springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Virvlingarna 1:0

37e minuut.
Cronhielm passt de bal in één keer door. Lismare is nu in balbezit. Papuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lismare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cronhielm komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thell zal de hoekschop nemen. Cronhielm is nu in balbezit. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bel Boys 43%, Virvlingarna 57%.
Bel Boys - Virvlingarna 1:0

52e minuut.
Cronhielm speelt de bal door. Lövgren rent richting de bal. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Lismare springt en kopt de bal. Skoog probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bel Boys - Virvlingarna 2:0

53e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Ruhi geeft de bal voor. Korkeakoski kan de bal niet met de borst controleren. Lismare rent richting de bal. Lismare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Thell kopt de bal weg. Ände is nu in balbezit. Met opzet legt Malm zijn tegenspeler op de grond. Malm krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Viktorsson passt de bal in één keer door. Ängblad is nu in balbezit. Buchmanas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ängblad raakt geblesseerd tijdens het duel. Viktorsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Jalový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jalový. Jalový krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Thunebro is nu in balbezit. Ände verovert de bal door een tackle van achteren. Ände probeert naar een medespeler te passen. Lismare rent richting de bal. Lismare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm passt de bal in één keer door. Papuc is nu in balbezit. Lismare onderschept slim de pass. Lismare schiet op doel. Skoog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Lövgren met een sublieme pass. Lismare rent richting de bal. Ände speelt de bal door. Lismare is nu in balbezit. Lismare draait met de bal, schiet en ... Skoog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Buchmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad onderschept slim de pass. Ängblad passt de bal in één keer door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci begaat een overtreding. Şekerci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bel Boys 38%, Virvlingarna 62%.
Bel Boys - Virvlingarna 2:0