Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virvlingarna Bel Boys
Mid 1 Tactiek 451-standard
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren passt de bal in één keer door. Cronhielm probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel. Skoog bokst de bal weg.

23e minuut.
Skoog speelt de bal door. Lövgren kopt de bal weg. Lord probeert de bal met de borst te controleren. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... Skoog bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Lövgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cronhielm met een sublieme pass. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel. Skoog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Bel Boys 0:1

31e minuut.
Stenälv met een sublieme pass. Thell rent richting de bal. Thell passt de bal met de wreef. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cronhielm probeert de bal aan de voet te houden. Thunebro speelt de bal door. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson schiet op doel. Riera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Virvlingarna - Bel Boys 1:1

37e minuut.
Dolce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ruhi is nu in balbezit. Ruhi passt de bal met de wreef. Cronhielm probeert naar een medespeler te passen. Lövgren is nu in balbezit. Lövgren geeft de bal voor. Skoog bokst de bal weg.

41e minuut.
Liljegren heeft problemen om de bal te vangen. Liljegren geeft een hoge lob. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Riera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 59%, Bel Boys 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Virvlingarna - Bel Boys 1:1

49e minuut.
Fransson onderschept slim de pass. Fransson met een sublieme pass. Ruhi rent richting de bal. Viktorsson onderschept slim de pass. Viktorsson draait met de bal, schiet en ... Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolce is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Virvlingarna - Bel Boys 2:1

53e minuut.
Skoog trapt de bal weg van het doel. Cronhielm kopt de bal weg. Daar is Jalový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ände passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lövgren de bal. Lövgren passt de bal met de wreef. Rastafariański is nu in balbezit. Rastafariański haalt uit met een fantastische trap. Skoog bokst de bal weg. Klungelig pakt Papuc de bal. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... Skoog probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Papuc onderschept slim de pass. Papuc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buchmanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thell geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lövgren passt de bal met de wreef. Daar is Ände, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ände probeert naar een medespeler te passen. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ände rent richting de bal. Ände passt de bal met de wreef. Rastafariański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastafariański draait met de bal, schiet en ... Skoog werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Virvlingarna - Bel Boys 2:2

83e minuut.
Klungelig pakt Buchmanas de bal. Ängblad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchmanas. Buchmanas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virvlingarna 57%, Bel Boys 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Virvlingarna - Bel Boys 2:2