Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Finnpauver
B-laget Tactiek 442
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 51.8
uitmuntend Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft een hoge lob. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Echevérry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 1:0

11e minuut.
Omozik passt de bal in één keer door. Ottaviano is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noelsson zal de hoekschop nemen. Endenstein krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Achim trapt de bal weg. Book probeert naar een medespeler te passen. Noelsson speelt de bal door. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Echevérry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Noelsson geeft een lange en hoge pass. Wallin kopt de bal weg. Endenstein is nu in balbezit. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Echevérry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 2:0

39e minuut.
Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Perera probeert de bal aan de voet te houden. Wallin rent richting de bal. Wallin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 27%, Finnpauver 73%.
Ragges Boys - Finnpauver 3:0

47e minuut.
Book verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsson speelt de bal door. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft een hoge lob. Endenstein krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Prieto passt de bal in één keer door. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Solt rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón met een sublieme pass. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad geeft de bal voor. Echevérry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Book passt de bal met de wreef. Noelsson rent richting de bal. Noelsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Endenstein de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Echevérry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Noelsson is nu in balbezit. Noelsson speelt de bal door. Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallin onderschept slim de pass. Wallin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Takip is nu in balbezit. Wallin verovert de bal door een tackle van achteren. Wallin probeert naar een medespeler te passen. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Echevérry bokst de bal weg.

72e minuut.
Book verovert de bal door een tackle van achteren. Book met een sublieme pass. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson geeft een lange en hoge pass. Perera probeert de bal met de borst te controleren. Echevérry bokst de bal weg. Wallin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 4:0

79e minuut.
Mizzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Philipsson rent richting de bal. Wallin met een sublieme pass. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Echevérry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Hurtado kopt de bal weg. Omozik controleert de bal met de borst. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 22%, Finnpauver 78%.
Ragges Boys - Finnpauver 4:0