Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenkeran IK IK Nordia
Normal Tactiek back2
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli geeft de bal voor. Egg heeft problemen om de bal te vangen. Dornelles rent richting de bal. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Gunnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Sundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Egg rent richting de bal. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:1

7e minuut.
Bäcksin kopt de bal weg. Omil rent richting de bal. Omil passt de bal met de wreef. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Gunnarsson kan de bal niet met de borst controleren. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:2

12e minuut.
Rivillos probeert naar een medespeler te passen. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Egg is nu in balbezit. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kjelstad onderschept slim de pass. Omil probeert naar een medespeler te passen. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Sundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:3

19e minuut.
Michaelsson trapt de bal weg van het doel. Kjelstad kopt de bal weg. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:4

22e minuut.
Kjelstad onderschept slim de pass. Kjelstad geeft een hoge lob. Michaelsson controleert de bal met de borst. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi met een sublieme pass. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Sundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ferrini Folcarelli heeft problemen om de bal te vangen. Sundström probeert naar een medespeler te passen. Omil kopt de bal weg. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Omil met een sublieme pass. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi passt de bal in één keer door. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:5

37e minuut.
Lindqvist geeft een hoge lob. Milchbubi kopt de bal weg. Egg heeft problemen om de bal te vangen. Kjelstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kjelstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjelstad passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Lindqvist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 81%, IK Nordia 19%.
Lenkeran IK - IK Nordia 0:6

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Bornäs de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milchbubi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kilar passt de bal met de wreef. Dornelles rent richting de bal. Dornelles passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:7

58e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli speelt de bal door. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:8

60e minuut.
Ydstrand rent richting de bal. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli passt de bal zonder na te denken. Dornelles rent richting de bal. Dornelles schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:9

62e minuut.
Omil probeert naar een medespeler te passen. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornelles passt de bal zonder na te denken. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ydstrand rent richting de bal. Kjelstad verovert de bal door een tackle van achteren. Kjelstad met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ydstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornelles rent richting de bal. Dornelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Sundström trapt de bal weg. Omil kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli kan de bal niet met de borst controleren. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:10

77e minuut.
Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dornelles de bal. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Daar is Milchbubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil onderschept slim de pass. Omil passt de bal in één keer door. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles schiet op doel. Sundström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:11

82e minuut.
Milchbubi met een snelle inworp. Omil met een sublieme pass. Dornelles rent richting de bal. Dornelles draait met de bal, schiet en ... Sundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenkeran IK - IK Nordia 0:12

84e minuut.
Bornäs rent richting de bal. Bornäs geeft een hoge lob. Kjelstad probeert naar een medespeler te passen. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Omil kopt de bal weg. Dornelles kan de bal niet met de borst controleren. Michaelsson rent richting de bal. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenkeran IK 76%, IK Nordia 24%.
Lenkeran IK - IK Nordia 0:12