Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raffe FC You never die young FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Edeflod geeft een hoge lob. Nathell rent richting de bal. Nathell passt de bal in één keer door. Rahm is nu in balbezit. Rahm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fredholm met een sublieme pass. Stålros is nu in balbezit. Edeflod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edeflod krijgt een gele kaart. Stålros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stålros kan niet meer verder spelen. Haglund komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kennethsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge verovert de bal door een tackle van achteren. Bagge probeert naar een medespeler te passen. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein is nu in balbezit. Rahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Milton is nu in balbezit. Haglund verovert de bal door een tackle van achteren. Haglund passt de bal in één keer door. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raffe FC - You never die young FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raffe FC 39%, You never die young FC 61%.
Raffe FC - You never die young FC 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Heimersson de bal. Carlfjord onderschept slim de pass. Kennethsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennethsson geeft een hoge lob. Carlfjord geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Virdborg met een harde bal richting middenveld. Klavemyr kopt de bal weg. Heimersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahm verovert de bal door een tackle van achteren. Rahm schiet op doel. Virdborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Silfverstolpe de bal onder controle te krijgen. Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Neosson passt de bal in één keer door. Daar is Rahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neosson maakt een afschuwelijke overtreding. Neosson krijgt een gele kaart. Rahm raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Edeflod neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Virdborg met een harde bal richting middenveld. Haglund kopt de bal weg. Klungelig pakt Fajersson de bal. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Edeflod met een sublieme pass. Daar is Rahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raffe FC - You never die young FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raffe FC 30%, You never die young FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raffe FC - You never die young FC 1:1