Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
svenssons gubbar walid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Älvebring probeert naar een medespeler te passen. Hodell is nu in balbezit. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusenstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Crusenstolpe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Elofsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffensson rent richting de bal. Steffensson passt de bal in één keer door. Hodell rent richting de bal. Hodell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Falk heeft problemen om de bal te vangen. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe met een sublieme pass. Hodell is nu in balbezit. Hodell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Eddiesson verovert de bal door een tackle van achteren. Eddiesson geeft een hoge lob. Williamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson is nu in balbezit. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Armfelt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öqvist met de inworp. Williamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elofsson met de inworp. Steffensson probeert naar een medespeler te passen. Älvebring is nu in balbezit. Älvebring geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Eddiesson is nu in balbezit. Crusenstolpe onderschept slim de pass. Crusenstolpe met een sublieme pass. Klungelig pakt Hodell de bal. Hodell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sanfridsson rent richting de bal. Steffensson is nu in balbezit. Met opzet legt Sanfridsson zijn tegenspeler op de grond. Steffensson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Steffensson kan niet meer verder spelen. Uhlan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: svenssons gubbar 54%, walid 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
svenssons gubbar - walid 0:0

60e minuut.
Daar is Sedflod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedflod geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holm met een snelle inworp. Williamsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Armfelt speelt de bal door. Uhlan is nu in balbezit. Uhlan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hodell de bal. Hodell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Williamsson rent richting de bal. Williamsson passt de bal zonder na te denken. Sedflod bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson rent richting de bal. Sanfridsson schiet op doel. Messersmitt bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Karlén neemt de hoekschop. Eddiesson rent richting de bal. Eddiesson geeft een lange en hoge pass. Holm bereikt de bal nog maar net als eerste. Holm schiet op doel. Messersmitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: svenssons gubbar 40%, walid 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
svenssons gubbar - walid 0:0