Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gghft You never die young FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Heimersson is nu in balbezit. Wolgers verovert de bal door een tackle van achteren. Bjärnek rent richting de bal. Wolgers is nu in balbezit. Wolgers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Agnemyr kopt de bal weg. Wolgers is nu in balbezit. Fredholm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wolgers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wolgers kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - You never die young FC 1:0

12e minuut.
Stålros speelt de bal door. Tallheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallheden geeft een lange en hoge pass. Bjärnek is nu in balbezit. Bjärnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - You never die young FC 2:0

15e minuut.
Henningsson onderschept slim de pass. Henningsson met een sublieme pass. Stålros probeert naar een medespeler te passen. Hermansson rent richting de bal. Hermansson haalt uit met een fantastische trap. Östergren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Silfverstolpe probeert de bal aan de voet te houden. Virdborg speelt de bal door. Agnemyr kopt de bal weg. Wolgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolgers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stålros is nu in balbezit. Stålros probeert naar een medespeler te passen. Tallheden rent richting de bal. Hermansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermansson schiet op doel. Östergren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Neosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnemyr onderschept slim de pass. Agnemyr passt de bal zonder na te denken. Wolgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolgers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ronaldsson heeft problemen om de bal te vangen. Bjärnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjärnek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Larsson kopt de bal weg. Neosson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wolgers. Wolgers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gghft 48%, You never die young FC 52%.
gghft - You never die young FC 2:0

70e minuut.
Fredholm rent richting de bal. Fredholm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tallheden de bal. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jonevret rent richting de bal. Jonevret passt de bal in één keer door. Kennethsson is nu in balbezit. Åström bereikt de bal nog maar net als eerste. Åström schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Agnemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnemyr geeft een hoge lob. Wolgers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjärnek is nu in balbezit. Bjärnek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - You never die young FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gghft 39%, You never die young FC 61%.
gghft - You never die young FC 3:0