Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
svenssons gubbar Stenstorps IF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Löfgren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Älvebring met de inworp. Holm heeft problemen om de bal te vangen. Holm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pallinder probeert naar een medespeler te passen. Colliander bereikt de bal nog maar net als eerste. Colliander geeft de bal voor. Landgren is nu in balbezit. Landgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Landgren is nu in balbezit. Wistemo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landgren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wistemo speelt de bal door. Landgren neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: svenssons gubbar 58%, Stenstorps IF 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
svenssons gubbar - Stenstorps IF 0:0

48e minuut.
Kvist onderschept slim de pass. Kvist passt de bal met de wreef. Landgren is nu in balbezit. Landgren draait met de bal, schiet en ... Lind probeert de bal aan de voet te houden. Rydell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rydell probeert naar een medespeler te passen. Williamsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Löfgren de bal. Sanfridsson is nu in balbezit. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap. Bok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Öqvist met de inworp. Williamsson is nu in balbezit. Alstander legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Williamsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Williamsson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Daar is Kvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvist geeft een hoge lob. Wikander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Landgren is nu in balbezit. Landgren haalt uit met een fantastische trap. Rydell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Älvebring geeft een hoge lob. Williamsson rent richting de bal. Williamsson passt de bal in één keer door. Sanfridsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap. Bok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: svenssons gubbar 46%, Stenstorps IF 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
svenssons gubbar - Stenstorps IF 0:0