Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia fc nõmme linnameeskond
Maks Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski met een sublieme pass. Sidorov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 1:0

6e minuut.
Bournonville probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jajszczyk de bal. Jajszczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Jaanimägi de bal. Jajszczyk speelt de bal door. Kooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kooser geeft de bal voor. MacMurray rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kooser neemt de hoekschop. MacMurray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 2:0

10e minuut.
Jajszczyk met een sublieme pass. Sidorov is nu in balbezit. Sidorov passt de bal in één keer door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kahar geeft een hoge lob. Fiora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertens maakt een afschuwelijke overtreding. Pertens krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Doeltrap. Mannermaa met een harde bal richting middenveld. Sidorov kopt de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Tsopp-Pagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidorov zal de hoekschop nemen. Mannermaa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 3:0

27e minuut.
Szmit passt de bal zonder na te denken. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fiora geeft een hoge lob. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Post probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 4:0

34e minuut.
Sidorov passt de bal met de wreef. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk passt de bal in één keer door. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 5:0

37e minuut.
Vahmann met een sublieme pass. Inworp. Fiora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sidorov geeft een hoge lob. MacMurray maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 6:0

42e minuut.
Vahmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidorov met de inworp. Molkowski rent richting de bal. Molkowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 7:0

42e minuut.
Jaanimägi probeert naar een medespeler te passen. Kiib met een sublieme pass. Mannermaa is nu in balbezit. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Tsopp-Pagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsopp-Pagan met een sublieme pass. Barroso kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 28%, fc nõmme linnameeskond 72%.
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 8:0

47e minuut.
Pertens rent richting de bal. Fiora onderschept slim de pass. Fiora passt de bal zonder na te denken. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Tsopp-Pagan met een harde bal richting middenveld. Sidorov kopt de bal weg. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 9:0

52e minuut.
Szmit kopt de bal weg. Kahar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kooser geeft een hoge lob. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jaanimägi is nu in balbezit. Barroso onderschept slim de pass. Barroso passt de bal zonder na te denken. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso passt de bal zonder na te denken. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tsopp-Pagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 10:0

60e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Post de bal. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 11:0

63e minuut.
Barroso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vahmann met de inworp. Pertens is nu in balbezit. Pertens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lovrits probeert naar een medespeler te passen. Vahmann rent richting de bal. Barroso geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 12:0

70e minuut.
MacMurray maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsopp-Pagan speelt de bal door. Lovrits kopt de bal weg. Klungelig pakt MacMurray de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 13:0

73e minuut.
Barroso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jajszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajszczyk passt de bal in één keer door. Kooser rent richting de bal. Kooser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tsopp-Pagan trapt de bal weg van het doel. Barroso rent richting de bal. Barroso geeft een hoge lob. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 14:0

75e minuut.
Onton passt de bal zonder na te denken. Sidorov speelt de bal door. Molkowski rent richting de bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Post kopt de bal weg. Daar is Kiib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Tsopp-Pagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 15:0

81e minuut.
Zelinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajszczyk geeft een hoge lob. Kooser kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso speelt de bal door. Post rent richting de bal. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsopp-Pagan probeert naar een medespeler te passen. Szmit heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk geeft de bal voor. MacMurray maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mannermaa de bal onder controle te krijgen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 16:0

88e minuut.
Jaanimägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kooser probeert naar een medespeler te passen. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ... Mannermaa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kooser zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 25%, fc nõmme linnameeskond 75%.
Nõo Jalgpalliakateemia - fc nõmme linnameeskond 17:0