Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:42
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.09
  • Stadion: Wankdorf
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16388
Dildo Baggins Zmajevi
copy paste Tactiek trening
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Foret is nu in balbezit. Blanquedano is nu in balbezit. Foret verovert de bal door een tackle van achteren. Foret schiet op doel. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 1:0

6e minuut.
Zrilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrilić geeft een hoge lob. Fer kan de bal niet met de borst controleren. Astrakov rent richting de bal. Astrakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 2:0

15e minuut.
Deaconescu trapt de bal weg. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Dujela rent richting de bal. Foret is nu in balbezit. Foret draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dujela is nu in balbezit. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 3:0

20e minuut.
Dujela rent richting de bal. Dujela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foret haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 4:0

22e minuut.
Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban geeft een hoge lob. Daar is Roda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov schiet op doel. Serjanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Carrasana passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Astrakov de bal. Fer is nu in balbezit. Astrakov verovert de bal door een tackle van achteren. Astrakov draait met de bal, schiet en ... Serjanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Iljadica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ljubanović met een sublieme pass. Foret rent richting de bal. Foret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 5:0

34e minuut.
Ljubanović met een sublieme pass. Daar is Foret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 6:0

36e minuut.
Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret met een sublieme pass. Dujela is nu in balbezit. Dujela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dujela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Foret de bal onder controle te krijgen. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Foret is nu in balbezit. Foret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 7:0

39e minuut.
Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 8:0

41e minuut.
Abreu geeft de bal voor. Iljadica is nu in balbezit. Iljadica passt de bal in één keer door. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dildo Baggins 34%, Zmajevi 66%.
Dildo Baggins - Zmajevi 9:0

54e minuut.
Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja geeft een lange en hoge pass. Dujela is nu in balbezit. Dujela haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 10:0

56e minuut.
Iljadica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović passt de bal in één keer door. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 11:0

59e minuut.
Roda probeert naar een medespeler te passen. Dujela met een sublieme pass. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret schiet op doel. Deaconescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Dujela de bal. Foret is nu in balbezit. Foret schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 12:0

62e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Ljubanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanquedano de bal. Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dujela rent richting de bal. Dujela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Foret rent richting de bal. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret is nu in balbezit. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Blanquedano controleert de bal met de borst. Foret is nu in balbezit. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela probeert naar een medespeler te passen. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 13:0

75e minuut.
Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela is nu in balbezit. Dujela passt de bal zonder na te denken. Foret rent richting de bal. Foret haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foret rent richting de bal. Foret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 14:0

81e minuut.
Srdanov probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja speelt de bal door. Carrasana probeert de bal aan de voet te houden. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foret rent richting de bal. Foret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 15:0

83e minuut.
Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Foret speelt de bal door. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Zmajevi 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dildo Baggins 20%, Zmajevi 80%.
Dildo Baggins - Zmajevi 16:0