Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muleteros F.C Tricolor F.C.
Normal Tactiek 1904
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


12e minuut.
Tuuva geeft een lange en hoge pass. Viano is nu in balbezit. Turpeinen onderschept slim de pass. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Tricolor F.C. 0:1

15e minuut.
Fagernes geeft de bal voor. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Turpeinen de bal. Marasto rent richting de bal. Marasto passt de bal zonder na te denken. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Tricolor F.C. 0:2

40e minuut.
Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk onderschept slim de pass. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muleteros F.C 68%, Tricolor F.C. 32%.
Muleteros F.C - Tricolor F.C. 0:2

47e minuut.
Mycek passt de bal in één keer door. Marasto rent richting de bal. Marasto passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Tricolor F.C. 0:3

50e minuut.
Cuesta Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta Ferreiro geeft de bal voor. Obrębski rent richting de bal. Saksaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saksaulov draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Mycek passt de bal zonder na te denken. Daar is Fagernes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagernes met een sublieme pass. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Muleteros F.C - Tricolor F.C. 0:4

71e minuut.
Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown geeft de bal voor. Cuesta Ferreiro kopt de bal weg. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen draait met de bal, schiet en ... Butor bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Delgado rent richting de bal. Wakulczyk is nu in balbezit. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fagernes rent richting de bal. Fagernes geeft de bal voor. Viano rent richting de bal. Turpeinen verovert de bal door een tackle van achteren. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Butor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muleteros F.C 67%, Tricolor F.C. 33%.
Muleteros F.C - Tricolor F.C. 0:4