Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastardos FC Tricolor F.C.
Normal Tactiek 1904
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto onderschept slim de pass. Marasto passt de bal zonder na te denken. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Meluch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fagernes de bal. Fagernes probeert naar een medespeler te passen. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:1

5e minuut.
Doeltrap. Porte trapt de bal weg van het doel. Marasto met een sublieme pass. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fagernes passt de bal in één keer door. Keown heeft problemen om de bal te vangen. Keown passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Turpeinen de bal. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:2

9e minuut.
Daar is Ariosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariosa speelt de bal door. Osores rent richting de bal. Turpeinen is nu in balbezit. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Lena probeert naar een medespeler te passen. Abelenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fagernes geeft de bal voor. Keown probeert de bal met de borst te controleren. Keown passt de bal in één keer door. Turpeinen is nu in balbezit. Turpeinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Porte trapt de bal weg van het doel. Osores kopt de bal weg. Marasto rent richting de bal. Marasto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:3

18e minuut.
Ariosa heeft problemen om de bal te vangen. Marasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto passt de bal in één keer door. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Keown is nu in balbezit. Keown geeft een hoge lob. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxakis rent richting de bal. Doxakis draait met de bal, schiet en ... Porte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Fagernes kopt de bal weg. Marasto met een sublieme pass. Turpeinen heeft problemen om de bal te vangen. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mycek passt de bal zonder na te denken. Fagernes is nu in balbezit. Fagernes geeft de bal voor. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis schiet op doel. Porte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doxakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mena kopt de bal weg. Fagernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagernes geeft de bal voor. Ghiggia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Keown passt de bal in één keer door. Daar is Fagernes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagernes met een sublieme pass. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mena trapt de bal weg van het doel. Daar is Fagernes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagernes geeft de bal voor. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Porte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen draait met de bal, schiet en ... Porte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Keown rent richting de bal. Keown geeft de bal voor. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mena de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelenda rent richting de bal. Fagernes onderschept slim de pass. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis haalt uit met een fantastische trap. Porte bokst de bal weg. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastardos FC 86%, Tricolor F.C. 14%.
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:4

46e minuut.
Marasto speelt de bal door. Klungelig pakt Keown de bal. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen geeft een lange en hoge pass. Doxakis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Campbell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Obrębski de bal. Obrębski probeert naar een medespeler te passen. Fagernes is nu in balbezit. Fagernes geeft een lange en hoge pass. Porte bokst de bal weg. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:5

52e minuut.
Marasto met een sublieme pass. Doxakis rent richting de bal. Ghiggia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doxakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Turpeinen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:6

54e minuut.
Marasto onderschept slim de pass. Marasto met een sublieme pass. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Lena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:7

56e minuut.
Fagernes probeert naar een medespeler te passen. Mycek probeert naar een medespeler te passen. Fagernes speelt de bal door. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Abelenda de bal. Marasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasto passt de bal in één keer door. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Mycek passt de bal zonder na te denken. Keown is nu in balbezit. Keown probeert naar een medespeler te passen. Turpeinen heeft problemen om de bal te vangen. Turpeinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Keown verovert de bal door een tackle van achteren. Keown geeft een hoge lob. Marasto met een sublieme pass. Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:8

67e minuut.
Doxakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doxakis probeert naar een medespeler te passen. Turpeinen kan de bal niet met de borst controleren. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:9

69e minuut.
Marasto passt de bal met de wreef. Daar is Keown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keown speelt de bal door. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen schiet op doel. Paal! Mena heeft problemen om de bal te vangen. Doxakis rent richting de bal. Doxakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mycek probeert naar een medespeler te passen. Fagernes is nu in balbezit. Fagernes speelt de bal door. Doxakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Turpeinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lena de bal onder controle te krijgen. Marasto is nu in balbezit. Marasto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fagernes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marasto kan de bal niet met de borst controleren. Marasto speelt de bal door. Turpeinen is nu in balbezit. Turpeinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mycek kopt de bal weg. Keown is nu in balbezit. Keown passt de bal zonder na te denken. Turpeinen rent richting de bal. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:10

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fagernes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turpeinen heeft problemen om de bal te vangen. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Porte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Keown is nu in balbezit. Keown passt de bal zonder na te denken. Turpeinen is nu in balbezit. Turpeinen haalt uit met een fantastische trap. Porte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:11

85e minuut.
Doxakis rent richting de bal. Abelenda is nu in balbezit. Doxakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doxakis schiet op doel. Porte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:12

87e minuut.
Keown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turpeinen met een sublieme pass. Doxakis is nu in balbezit. Doxakis draait met de bal, schiet en ... Porte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastardos FC 91%, Tricolor F.C. 9%.
Bastardos FC - Tricolor F.C. 0:12