Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COMCAR FC Pulpo F.C.
Normal Tactiek Main
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten very good
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Juncu speelt de bal door. Poerwadi is nu in balbezit. Dhont rent richting de bal. Dhont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Franca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont onderschept slim de pass. Dhont passt de bal zonder na te denken. Poerwadi heeft problemen om de bal te vangen. Poerwadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COMCAR FC - Pulpo F.C. 0:1

17e minuut.
Chavarría is nu in balbezit. Chavarría geeft een hoge lob. Ivaşcu kopt de bal weg. Dhont rent richting de bal. Dhont geeft een lange en hoge pass. Bustos bokst de bal weg.

24e minuut.
Menacho met een snelle inworp. Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal in één keer door. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Josi rent richting de bal. Juncu rent richting de bal. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel. Bustos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COMCAR FC - Pulpo F.C. 0:2

38e minuut.
Dhont onderschept slim de pass. Dhont passt de bal in één keer door. Poerwadi heeft problemen om de bal te vangen. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Bustos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COMCAR FC - Pulpo F.C. 0:3

44e minuut.
Antas geeft de bal voor. Poerwadi met een sublieme pass. Dhont is nu in balbezit. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi schiet op doel. Bustos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMCAR FC 69%, Pulpo F.C. 31%.
COMCAR FC - Pulpo F.C. 0:3

47e minuut.
Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu passt de bal zonder na te denken. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi schiet op doel. Bustos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Porte geeft een lange en hoge pass. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Bustos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Ordoñez speelt de bal door. Chavarría geeft een lange en hoge pass. Juncu met een sublieme pass. Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dhont passt de bal zonder na te denken. Ivaşcu is nu in balbezit. Ivaşcu met een sublieme pass. Poerwadi heeft problemen om de bal te vangen. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz probeert naar een medespeler te passen. Poerwadi rent richting de bal. Dhont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Valve bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki onderschept slim de pass. Niemczycki geeft een lange en hoge pass. Poerwadi is nu in balbezit. Poerwadi draait met de bal, schiet en ... Bustos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Juncu rent richting de bal. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poerwadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poerwadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Josi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Callejas de bal onder controle te krijgen. Dhont rent richting de bal. Dhont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Niemczycki met een snelle inworp. Josi probeert de bal met de borst te controleren. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Josi verovert de bal door een tackle van achteren. Josi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMCAR FC 77%, Pulpo F.C. 23%.
COMCAR FC - Pulpo F.C. 0:3