Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 Estrellas Perdomius FC
Volvimos Tactiek Nueva probar
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
43.6 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


10e minuut.
Kaňák geeft de bal voor. Inworp. Radzikołek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dumortier geeft een lange en hoge pass. Walczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogdan de bal. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ranov passt de bal met de wreef. Daar is Holah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjelić. Bjelić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gattari met een harde bal richting middenveld. Wędrowski kopt de bal weg. Radzikołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzikołek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Radzikołek is nu in balbezit. Met opzet legt Kaňák zijn tegenspeler op de grond. Radzikołek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radzikołek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Holah maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ranov passt de bal met de wreef. Radzikołek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bjelić de bal. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 60%, Perdomius FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7 Estrellas - Perdomius FC 0:0

46e minuut.
Grala komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Radzikołek probeert naar een medespeler te passen. Mordak is nu in balbezit. Śmieszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Śmieszek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Wędrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piquionne komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kallmann rent richting de bal. Bjelić is nu in balbezit. Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak schiet op doel. Gattari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piquionne met een sublieme pass. Ranov heeft problemen om de bal te vangen. Ranov passt de bal in één keer door. Kallmann rent richting de bal. Kallmann haalt uit met een fantastische trap. Gattari bokst de bal weg.

68e minuut.
Mordak kopt de bal weg. Klungelig pakt Adoua de bal. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ... Gattari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - Perdomius FC 0:1

72e minuut.
Miodopolski geeft een hoge lob. Zavattero heeft problemen om de bal te vangen. Radzikołek speelt de bal door. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Grala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavattero rent richting de bal. Zavattero passt de bal zonder na te denken. Daar is Kallmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ranov met de inworp. Holah rent richting de bal. Holah probeert naar een medespeler te passen. Piquionne rent richting de bal. Piquionne geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 72%, Perdomius FC 28%.
7 Estrellas - Perdomius FC 0:1