Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deamon FC TheGalactics
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Pesce geeft een lange en hoge pass. Colombo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preza rent richting de bal. Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías geeft de bal voor. Lafon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pesce rent richting de bal. Pesce schiet op doel. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 64%, TheGalactics 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deamon FC - TheGalactics 0:0

60e minuut.
Mattozo probeert de bal met de borst te controleren. Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce probeert naar een medespeler te passen. Lafon rent richting de bal. Lafon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Salvia rent richting de bal. Salvia geeft de bal voor. Lipatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Estrella neemt de hoekschop. Patiño rent richting de bal. Patiño passt de bal zonder na te denken. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola haalt uit met een fantastische trap. Gianelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - TheGalactics 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 65%, TheGalactics 35%.
Deamon FC - TheGalactics 1:0