Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheGalactics Deamon FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Taibo speelt de bal door. Patiño heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vecino. Vecino krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Mattozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon passt de bal in één keer door. Pesce rent richting de bal. Pesce haalt uit met een fantastische trap. Guidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lipatín geeft een lange en hoge pass. Vecino probeert naar een medespeler te passen. Salgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Deamon FC 0:1

24e minuut.
Pesce passt de bal in één keer door. Colombo is nu in balbezit. Lafon onderschept slim de pass. Lafon schiet op doel. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lipatín rent richting de bal. Lipatín geeft een lange en hoge pass. Pita kopt de bal weg. Aires rent richting de bal. Aires geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGalactics 32%, Deamon FC 68%.
TheGalactics - Deamon FC 0:1

58e minuut.
Leira geeft de bal voor. Olaizola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lafon rent richting de bal. Lafon haalt uit met een fantastische trap. Guidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Colombo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maulela komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lipatín geeft de bal voor. Inworp. Aires zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesce rent richting de bal. Pesce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Salgueiro geeft de bal voor. Olaizola kopt de bal weg. Aires met een sublieme pass. Lafon rent richting de bal. Lafon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TheGalactics - Deamon FC 1:1

87e minuut.
Taibo passt de bal zonder na te denken. Pesce rent richting de bal. Pesce passt de bal in één keer door. Lafon is nu in balbezit. Lafon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGalactics 21%, Deamon FC 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TheGalactics - Deamon FC 1:1