Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deamon FC Pueblo obrero
Normal Tactiek 442 clásica
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 35
zwak Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura met een sublieme pass. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Bengua rent richting de bal. Bengua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Guidi met een sublieme pass. Russo kopt de bal weg. Maulela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:1

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guidi niet meer kan verder spelen. Motta komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bengua is nu in balbezit. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura rent richting de bal. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:2

15e minuut.
Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua passt de bal met de wreef. Szura heeft problemen om de bal te vangen. Szura schiet op doel. Olaizola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:3

19e minuut.
Fernández Hinojosa rent richting de bal. Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua geeft een lange en hoge pass. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:4

20e minuut.
Taibo rent richting de bal. Szura onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Colombo ... Strafschop! Colombo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bengua neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Motta probeert wanhopig de bal te grijpen. Olaizola heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Russo met een snelle inworp. Bengua geeft een lange en hoge pass. Daar is Taibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura rent richting de bal. Szura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chozas rent richting de bal. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chozas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chozas krijgt een gele kaart. Odriozola roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odriozola kan niet meer verder spelen. Da Silveira komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto is nu in balbezit. Met opzet legt Da Silveira zijn tegenspeler op de grond. Soto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Soto kan niet meer verder spelen. Charles komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Chozas passt de bal met de wreef. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel. Motta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:5

36e minuut.
Preza rent richting de bal. Bengua verovert de bal door een tackle van achteren. Szura rent richting de bal. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:6

39e minuut.
Charles passt de bal in één keer door. Skrzek met een sublieme pass. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Charles kopt de bal weg. Olaizola rent richting de bal. Szura onderschept slim de pass. Szura haalt uit met een fantastische trap. Motta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:7

45e minuut.
Olaizola rent richting de bal. Bengua verovert de bal door een tackle van achteren. Bengua speelt de bal door. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 75%, Pueblo obrero 25%.
Deamon FC - Pueblo obrero 0:7

49e minuut.
Bengua is nu in balbezit. Bengua geeft de bal voor. Szura rent richting de bal. Szura schiet op doel. Motta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:8

53e minuut.
Olaizola bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaizola geeft de bal voor. Fernández Hinojosa probeert de bal aan de voet te houden. Szura rent richting de bal. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:9

54e minuut.
Chozas probeert naar een medespeler te passen. Bengua rent richting de bal. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:10

59e minuut.
Russo met de inworp. Bengua is nu in balbezit. Bengua geeft de bal voor. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:11

65e minuut.
Olaizola heeft problemen om de bal te vangen. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:12

75e minuut.
Skrzek kopt de bal weg. Charles speelt de bal door. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:13

76e minuut.
Bengua rent richting de bal. Bengua probeert naar een medespeler te passen. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ... Motta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Charles speelt de bal door. Russo probeert naar een medespeler te passen. Fernández Hinojosa rent richting de bal. Bengua heeft problemen om de bal te vangen. Bengua schiet op doel. Motta bokst de bal weg.

79e minuut.
Charles kan de bal niet met de borst controleren. Charles passt de bal in één keer door. Bengua rent richting de bal. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Russo rent richting de bal. Russo passt de bal met de wreef. Fernández Hinojosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Pueblo obrero 0:14

85e minuut.
Bengua passt de bal met de wreef. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaizola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bengua legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 81%, Pueblo obrero 19%.
Deamon FC - Pueblo obrero 0:14