Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Futbol Club Pueblo obrero
Delantera Tactiek 442 clásica
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten solid
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Terevinto de bal onder controle te krijgen. Charles rent richting de bal. Charles met een sublieme pass. Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung schiet op doel. Hierro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:1

4e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Ghica geeft een hoge lob. Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Filipovich rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto probeert naar een medespeler te passen. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Barrancos kopt de bal weg. Daar is Russo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russo speelt de bal door. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Charles geeft een lange en hoge pass. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tolosa de bal. Huy Trung rent richting de bal. Huy Trung haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Chozas kopt de bal weg. Soto probeert naar een medespeler te passen. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung haalt uit met een fantastische trap. Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:2

21e minuut.
Charles passt de bal met de wreef. Terevinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tolosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Charles geeft een lange en hoge pass. Ghica springt en kopt de bal. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huy Trung rent richting de bal. Paal! Klungelig pakt Huy Trung de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:3

27e minuut.
Ghica rent richting de bal. Ghica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filipovich de bal. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles geeft een hoge lob. Ghica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:4

36e minuut.
Russo probeert naar een medespeler te passen. Charles geeft een hoge lob. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:5

40e minuut.
Terevinto geeft de bal voor. Huy Trung rent richting de bal. Huy Trung geeft een hoge lob. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terevinto geeft de bal voor. Chozas heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Beltrán zijn tegenspeler op de grond. Beltrán krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Charles heeft problemen om de bal te vangen. Terevinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica draait met de bal, schiet en ... Hierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 82%, Pueblo obrero 18%.
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:5

47e minuut.
Canessa kan de bal niet met de borst controleren. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles rent richting de bal. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung schiet op doel. Hierro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:6

51e minuut.
Huy Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal in één keer door. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung schiet op doel. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto geeft de bal voor. Huy Trung rent richting de bal. Huy Trung draait met de bal, schiet en ... Hierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:7

55e minuut.
Beron met een sublieme pass. Daar is Barrancos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Charles de bal. Charles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tolosa de bal. Huy Trung rent richting de bal. Huy Trung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Soto geeft de bal voor. Russo kopt de bal weg. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:8

71e minuut.
Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een hoge lob. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Canessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canessa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Terevinto de bal onder controle te krijgen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ... Hierro bokst de bal weg.

76e minuut.
Hierro trapt de bal weg. Filipovich kopt de bal weg. Savia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Hierro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Russo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Canessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Canessa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Russo is nu in balbezit. Russo geeft een lange en hoge pass. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:9

80e minuut.
Beron probeert naar een medespeler te passen. Beltrán heeft problemen om de bal te vangen. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:10

83e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles probeert naar een medespeler te passen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles passt de bal met de wreef. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:11

87e minuut.
Ghica speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles speelt de bal door. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Ghica schiet op doel. Hierro bokst de bal weg.

89e minuut.
Chozas passt de bal in één keer door. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Ghica rent richting de bal. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 87%, Pueblo obrero 13%.
La Rosadera Futbol Club - Pueblo obrero 0:11