Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calderita F.C. Guerreros Celtas
Normal Tactiek Liga
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 31.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Bruno passt de bal in één keer door. Abela rent richting de bal. Abela probeert naar een medespeler te passen. Omini is nu in balbezit. Omini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sáez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radan. Sáez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Landini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pailos probeert de bal met de borst te controleren. Pailos geeft de bal voor. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kolvmanke rent richting de bal. Illa begaat een overtreding. Kolvmanke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Omini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolvmanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvmanke haalt uit met een fantastische trap. Alcoba bokst de bal weg. Loureiro heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Loureiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Guerreros Celtas 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Abela de bal. Abela probeert naar een medespeler te passen. Loureiro is nu in balbezit. Omini onderschept slim de pass. Omini draait met de bal, schiet en ... Alcoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Omini met een sublieme pass. Heredia rent richting de bal. Kolvmanke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolvmanke krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Alcoba speelt de bal door. Inworp. Capristo met een snelle inworp. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 68%, Guerreros Celtas 32%.
Calderita F.C. - Guerreros Celtas 0:1

46e minuut.
Abela is nu in balbezit. Abela passt de bal met de wreef. Landini is nu in balbezit. Zelada verovert de bal door een tackle van achteren. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pailos rent richting de bal. Capristo onderschept slim de pass. Capristo met een sublieme pass. Kolvmanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvmanke draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Landini kopt de bal weg. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Guerreros Celtas 0:2

82e minuut.
Daar is Sastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruno rent richting de bal. Bruno speelt de bal door. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini haalt uit met een fantastische trap. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alcoba met een sublieme pass. Bruno rent richting de bal. Bruno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bruno speelt de bal door. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke schiet op doel. Alcoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Heredia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 71%, Guerreros Celtas 29%.
Calderita F.C. - Guerreros Celtas 0:2