Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Arremetida El Calamardo Futbol Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bove onderschept slim de pass. Bossio onderschept slim de pass. Bossio passt de bal in één keer door. Zanelli rent richting de bal. Zanelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Amaru geeft de bal voor. Inworp. Broggi met de inworp. Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sum schiet op doel. Dennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri onderschept slim de pass. Sacía rent richting de bal. Ferreri onderschept slim de pass. Ferreri schiet op doel. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bove verovert de bal door een tackle van achteren. Bove met een sublieme pass. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - El Calamardo Futbol Club 1:0

43e minuut.
Luna is nu in balbezit. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano passt de bal zonder na te denken. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 49%, El Calamardo Futbol Club 51%.
La Arremetida - El Calamardo Futbol Club 1:0

48e minuut.
Sum onderschept slim de pass. Sum probeert naar een medespeler te passen. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli onderschept slim de pass. Zanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zuchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Limachi verovert de bal door een tackle van achteren. Limachi probeert naar een medespeler te passen. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli haalt uit met een fantastische trap. Dennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 53%, El Calamardo Futbol Club 47%.
La Arremetida - El Calamardo Futbol Club 1:0