Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Celtas Estrambolico FC
Liga Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 40.6
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


8e minuut.
Águila geeft de bal voor. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristo onderschept slim de pass. Mille rent richting de bal. Mille geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Żyrkowski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pietrucha de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski geeft de bal voor. Masson rent richting de bal. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila draait met de bal, schiet en ... Bulka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Capristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski onderschept slim de pass. Żyrkowski geeft de bal voor. Ušanović is nu in balbezit. Ušanović schiet op doel. Bulka bokst de bal weg.

24e minuut.
Araujo onderschept slim de pass. Araujo met een sublieme pass. Pietrucha is nu in balbezit. Águila rent richting de bal. Águila schiet op doel. Bulka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mille probeert naar een medespeler te passen. Águila is nu in balbezit. Met opzet legt Pietrucha zijn tegenspeler op de grond. Pietrucha krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Águila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Alvarado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Masson de bal. Čelar is nu in balbezit. Masson onderschept slim de pass. Masson schiet op doel. Bulka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Čelar heeft problemen om de bal te vangen. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ... Bulka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 59%, Estrambolico FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Celtas - Estrambolico FC 0:0

46e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap. Bulka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Estrambolico FC 0:1

55e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft een hoge lob. Mille speelt de bal door. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Estrambolico FC 0:2

63e minuut.
Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno onderschept slim de pass. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chocimierski geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună heeft problemen om de bal te vangen. Mătrăgună geeft de bal voor. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel. Bulka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atzrodt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omini rent richting de bal. Omini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Vidaurre de bal. Masson onderschept slim de pass. Mătrăgună maakt een afschuwelijke overtreding. Mătrăgună krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 48%, Estrambolico FC 52%.
Guerreros Celtas - Estrambolico FC 0:2