Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrambolico FC Guerreros Celtas
Normal Tactiek Liga
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 29.3
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


5e minuut.
Capristo speelt de bal door. Vidaurre is nu in balbezit. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson draait met de bal, schiet en ... Bulka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Guerreros Celtas 1:0

12e minuut.
Oddine onderschept slim de pass. Inworp. Mille met de inworp. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Mille probeert naar een medespeler te passen. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ... Bulka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Čelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila schiet op doel. Bulka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo met een sublieme pass. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap. Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Omini onderschept slim de pass. Atzrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Atzrodt geeft de bal voor. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović schiet op doel. Bulka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Radan heeft problemen om de bal te vangen. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 45%, Guerreros Celtas 55%.
Estrambolico FC - Guerreros Celtas 1:0

55e minuut.
Masson is nu in balbezit. Radan is nu in balbezit. Masson begaat een overtreding. Masson krijgt een gele kaart. Radan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Radan kan niet meer verder spelen. Bruno komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Mille rent richting de bal. Mille met een sublieme pass. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela verovert de bal door een tackle van achteren. Abela speelt de bal door. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrambolico FC - Guerreros Celtas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 53%, Guerreros Celtas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrambolico FC - Guerreros Celtas 1:1