Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Nerones Calderita F.C.
Del Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 20.9
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gleria probeert naar een medespeler te passen. Sansone rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasazzi. Nasazzi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sansone raakt geblesseerd tijdens het duel. Gleria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heredia kopt de bal weg. Jurkowski is nu in balbezit. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg schiet op doel. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Walburg is nu in balbezit. Walburg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 1:0

8e minuut.
Zoppi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pailos de bal. Colmán begaat een overtreding. Colmán krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Zoppi rent richting de bal. Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkowski is nu in balbezit. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... Alcoba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 2:0

15e minuut.
Illa rent richting de bal. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski passt de bal met de wreef. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg schiet op doel. Alcoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 3:0

32e minuut.
Colmán speelt de bal door. Gleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleria probeert naar een medespeler te passen. Walburg is nu in balbezit. Walburg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Landini de bal. Sansone rent richting de bal. Sansone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 4:0

36e minuut.
Colmán onderschept slim de pass. Colmán met een sublieme pass. Sansone is nu in balbezit. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Alcoba trapt de bal weg van het doel. Gleria kopt de bal weg. Walburg is nu in balbezit. Walburg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 5:0

38e minuut.
Jurkowski met een snelle inworp. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zoppi. Zoppi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Gleria de bal. Gleria geeft een lange en hoge pass. Colmán rent richting de bal. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Alcoba bokst de bal weg.

42e minuut.
Colmán rent richting de bal. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski geeft de bal voor. Sansone is nu in balbezit. Sansone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 30%, Calderita F.C. 70%.
Los Nerones - Calderita F.C. 6:0

46e minuut.
Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Colmán is nu in balbezit. Landini bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg onderschept slim de pass. Walburg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Loureiro de bal onder controle te krijgen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski passt de bal met de wreef. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg schiet op doel. Alcoba bokst de bal weg.

85e minuut.
Zoppi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giarrusso met de inworp. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Walburg is nu in balbezit. Loureiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg onderschept slim de pass. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... Alcoba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Calderita F.C. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 34%, Calderita F.C. 66%.
Los Nerones - Calderita F.C. 7:0